FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
VIKTIG ARBEID_Flügger Andelen_Barnekreftforeningen_FotoEmmaWold_IFIno_(2).jpg

Foto: Emma Wold/ifi.no

Flügger deler ut over 750 000 i bonusstøtte

Ved å handle i Flüggers butikker har kundene bidratt til å samle inn over 750 000 kroner, som nå blir utbetalt som støttebonus til ulike organisasjoner i Norge. Fordelsprogrammet Flügger Andelen har nå over 1 000 medlemmer, og interessen fortsetter å øke støtt og stadig.

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

I disse dager blir bonusstøtten som kundene til Flügger-butikkene har samlet inn under 2023 gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen delt ut.

– I år deler vi ut over 750 000 kroner i bonusstøtte, som fordeles mellom store og små foreninger og organisasjoner. Vi føler både stolthet og ydmykhet over å kunne bidra positivt og gi tilbake til samfunnet på denne måten, sier Steffen Eide, initiativtaker og konseptansvarlig hos Flügger Norge.

– Flügger Andelen skaper en «vinn-vinn-vinn»-situasjon for våre medlemmer, kunder og butikker. Det er hyggelig å kunne ringe lederne i forskjellige organisasjoner og dele den positive nyheten, sier han.

Vokser hvert år

Gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen kan alle som kjøper maling, tapet og verktøy hos Flügger farve støtte sin lokale forening, lag eller korps med sitt kjøp. Kunden får gjennom fordelsprogrammet direkte 20 prosent rabatt på hylleprisen, i tillegg til at ytterligere 5 prosent går tilbake til en valgfri forening i bonusstøtte som utbetales ved starten av påfølgende år. Det er helt gratis for lag, foreninger og organisasjoner å være medlem i Flügger Andelen, og per nå har programmet over 1 000 medlemmer.

– Det er kanskje spesielt hyggelig at flere store ideelle organisasjoner som mange har lyst å støtte er med, sier Eide og nevner Barnekreftforeningen, Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Sykehusklovnene, i tillegg til idrettslag, korps, hundeklubber, e-sportsforeninger og mye, mye mer.

Se flere bilder
STOLT_Flügger Andelen_Barnekreftforeningen_FotoEmmaWold_IFIno (3)-2.jpg

Foto: Emma Wold/ifi.no

STOLT: – I år blir den totale utbetalingen for 2023 over 750 000 kroner. Dette fordeles mellom små og store foreninger. Vi er stolte og ydmyke over å få gjøre en god innsats og gi tilbake til samfunnet på denne måten, sier Steffen Eide.

Viktig Arbeid

En av dem som mottar støtte hvert år er Barnekreftforeningen. Bidragene kommer fra kunder over hele landet som ønsker å gi penger til det viktige arbeidet Barnekreftforeningen gjør. Torsdag 1. februar delte Steffen Eide, ansvarlig for Flügger Andelen i Norge; Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norge, og Sune Schnack, adm.dir. Flügger Group AS, ut beviset på at Barnekreftforeningen i år mottar 48 203 kroner i bonusstøtte fra fordelsprogrammet.

Barnekreftforeningen er en selvstendig, frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av familier som har eller har hatt barn med kreft. Foreningen er en støttepartner og informasjonskilde for familier som rammes av barnekreft slik at de ikke føler seg alene. Samtidig ønsker de å være den største pådriveren i Norge for å sette fokus på barnekreft i media og samfunnet. De arrangerer mange aktiviteter for pårørende, og familier som er påvirket av barnekreft.

– Midlene fra bonusstøtten i år går til forskning, noe vi har satset stort på siden 2017. 15. februar er den internasjonale barnekreftdagen, og da deles pengene ut til forskerne som har søkt om støtte, sier Trine Nicolaysen, generalsekretær hos Barnekreftforeningen.    

Se flere bilder
GJØR EN FORSTKJELL_Flügger Andelen_Barnekreftforeningen_FotoEmmaWold_IFIno (1)-2.jpg

Foto: Emma Wold/ifi.no

VIKTIG ARBEID: En av dem som mottar støtte hvert år er Barnekreftforeningen. Bidragene kommer fra kunder over hele landet som ønsker å gi penger til det viktige arbeidet Barnekreftforeningen gjør.     

Inspirert flere land

Flügger Andelen ble lansert under Norway Cup i 2017, og siden da har Flügger farve delt ut nærme 4 millioner kroner i bonusstøtte til frivillige organisasjoner, klubber, lag og foreninger. Kundefordelsprogrammet har siden den gang også blitt innført i Sverige, Danmark og Island.

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.