FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
502790-60093330 Aspecta Rigid Essential Noble-FotoFarveringen.jpg

Foto: Farveringen

Fler Aspeta klikkvinyl å velge blant

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
IFI annons

Farveringen utvider Aspecta klikkvinyl med to nye serier, Aspecta Isocore Promo og Aspecta Excellence (med isocore kjerne). I tillegg vokser to eksisterende serier med totalt syv nye dekorer: Aspecta Isocore XL utvides med fire nye farger og Aspecta Rigid Essential kommer i tre nye farger.

Gulvene med isocore har innslag av luftbobler i kjernen som gir bedre varmeisolering og bedre lyddemping. Et ekstra lag PVC oppå Isocore-kjernen gjør gulvet også mer behagelig å gå på. Gulvets utseende er svært naturtro med en preget overflate og meget matt glans.

Isocore Promo er 6,3 millimeter tykk og 1210 millimeter lang. Dette gjør serien til det rimeligste alternativet av Aspecta  Isocore produkter. Excellence serien er 8 millimeter tykk og 1828 millimeter lang. Begge seriene har en bordbredde på 220 millimeter.

Aspecta klikkvinyl kan monteres flytende i store flater, uten bruk av lim, i hele 1 000 kvadratmeter. I bolig kan gulvet legges sammenhengende gjennom dører uten å deles inn i ubegrenset antall rom så lenge man holder seg innenfor et totalareal på maks 125 kvadratmeter.


Se flere bilder
aspecta klikkvinyl

Foto: Farveringen

STORE GULV: Aspecta klikkvinyl kan monteres flytende i opp til 1 000 kvadratmeter uten bruk av lim. I boliger kan inntil 125 kvadratmeter gulv legges sammenhengende gjennom dører.          

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.