Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Fiskebein Click-Eik_Pale White_LivePure-FotoBoen.jpg

Foto: Boen

Fiskebensmønster i stort format

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Kombiner lange og brede parkettbord med mønsterlegging i fiskebein med BOEN fiskebeinsparkett med imponerende dimensjoner. Den nye 209 mm brede og 1045 mm lange Fiskebein Click skaper selvsikre, elegante aksenter, spesielt i større rom. Det såkalte «hvalbeinsmønster» åpner for helt nye og spennende måter å skape uttrykksfulle rom med spennende designmuligheter i et mønstergulv som står over kortsiktige motesvingninger. Fiskebein Clicki storformat kommer i tre ulike tresorteringer, med børstet overflate og enten hardvoksoljet eller lakkert overflate. Gulvet klikkes raskt sammen og legges flytende eller kan limes til underlaget. Fiskebeinsparketten fungerer fint sammen med gulvvarme. 

Se flere bilder
fiskebeinsparkett oljet

Foto: Boen

FISKEBEIN Click Castle i storformat kommer i tre ulike tresorteringer, med børstet overflate og enten hardvoksoljet eller lakkert overflate. På bildet er hardvoksoljet Eik Vivo.      

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.