FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Årets farge-Fiken-FotoHappy Homes.jpg

Foto: Happy Homes

Fiken er Årets farge fra Happy Homes

Happy Homes lar kundene bestemme hvilken farge som skal kåres til Årets farge. Den pudderrosa bruntonen Fiken fikk overlegent flest stemmer og vant avstemningen nå i 2023.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Flere tusen kunder hos Happy Homes har stemt på seks alternativer til utmerkelsen Årets farge 2023. Vinneren – fargen Fiken – vant stort. 

– Jeg har aldri opplevd så mye entusiasme rundt avstemningen om Årets farge som i år. Fiken fikk dobbelt så mange stemmer som nummer to, sier markedssjef og interiørekspert Lene Åm.

– Fiken er en brunlig tone med nye rødt i. Fargen er veldig varm og gir gir en dempet stemning til rommet. Jordfarger er kommet for å bli, og denne passer veldig godt både i stuen og soverommet, sier hun.

På andreplass kom den lyse beige fargen Ananas, og den tredje mest populære fargen var den duse grønnfargen Salvie. 

Se flere bilder
Happy Homes Årets farge 2023 Fiken

Foto: Happy Homes

BARNEROMSFARGE:  Fiken er en brunlig tone med mye rødt i. Fargen er veldig varm og gir gir en dempet stemning til barnerommet.

Passer i alle rom

– Fiken kan brukes som basisfarge og kan fint kombineres med både tapet og andre farger. Velger du Fiken så får du en god og tidløs hjemmefølelse, sier Åm.

Avstemningen foregikk på Facebook og Instagram og i Happy Homes egne butikker, fra 22. februar til 16. mars. Sammen med leverandørene Storeys, Gjøco, Farveringen, Tarkett, Jordan, InHouse, Krefting, Relekta og Golvabia og Royal Solskjerming loddet Happy Homes ut premier til de som stemte på en samlet verdi på over 65 000 kroner. 

Se flere bilder
Fargen Fiken med tapet Antigua

Foto: Happy Homes/Storeys

NATURLIG RO: Naturfarger skaper en ro rundt oss, som vi trenger nå i en litt ustabil verden. Fargen Fiken kan fint kombineres med andre farger og tapeter. Her er fargen presentert i en kollasj sammen med et kontrasterende tapet fra kolleksjonen Antigua som distribueres av Storeys. 


Se flere bilder
Fargen Fiken sammen med tapet Antigua

Foto: Happy Homes/Storeys

JORDFARGER og naturens egne farger har kommet for å bli i våre norske interiører. Disse fargene har tatt over for mange grå nyanser som har preget norske hjem de siste årene. Her er fiken presentert sammen med et matchende tapet fra kolleksjonen Antigua som distribueres av Storeys.

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.