FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Vidar Hellstrand-FotoFFV.jpg

Foto: FFV

FFV søker ny daglig leder

Etter kun to år i stillingen, fratreder Vidar Hellstrand som daglig leder i Fagrådet for Våtrom. FFV er nå på jakt etter en ny leder som kan videreføre organisasjonens positive utvikling.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Vidar Hellstrand tiltrådte som daglig leder hos Fagrådet for Våtrom ved begynnelsen av 2022, etter å ha kommet fra jobben som avdelingsleder for VVS og våtrom i Obos Prosjekt. Nå har han valgt å si opp stillingen og gå til en jobb som daglig leder hos en større entreprenør i ROT-markedet. FFV søker derfor hans etterfølger gjennom en annonse på finn.no.

– Vi håper en ny daglig leder vil være med på å fortsette den gode utviklingen til FFV, sier Hellstrand i en pressemelding.

Økt omsetning og deltakelse

Fagrådet for våtrom er en viktig pådriver for samarbeid i bransjen om tekniske løsninger for våtrom, og det jobbes kontinuerlig med å styrke posisjonen til den seriøse delen av byggebransjen. Gjennom kursing i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) og ordningen Godkjent våtromsbedrift, sertifiserer FFV fagarbeidere og bedrifter som ønsker å dokumentere sin kunnskap, seriøsitet og kompetanse innen våtrom. FFV deltar også i utviklingen av enkelte avsnitt i gulvfakta.no som omhandler våtrom.

De siste årene har FFVs omsetning økt med 27 prosent, og det har vært en økning på hele 50 prosent i antall deltakere på sertifiseringskurs i BVN, som gjennomføres av FFVs godkjente kursarrangører. Ved årsskiftet var det 1 080 registrerte Godkjente våtromsbedrifter (GVB) i Norge, og det er hele 37 000 personer som har gjennomført ett eller flere sertifiseringskurs i Byggebransjens våtromsnorm.

Oppdatering av Våtromsnormen

Mot slutten av fjoråret initierte SINTEF og FFV en revisjon av råd og krav til badegulv i Våtromsnormen, for å tilpasse seg nye trender og ønsker blant både utførende og brukere av våtrom. I forbindelse med den nye forskriften til avhendingsloven, som ble innført i 2022, har det også vært et godt samarbeid mellom FFV og aktørene i takstbransjen som utfører tilstandsanalyser ved salg av boliger og fritidsboliger.

– Jeg ser frem til å benytte alt jeg har lært de siste årene i den nye jobben. Jeg vil også understreke at valget om å forlate FFV etter bare to år ikke var enkelt, og det har vært noen søvnløse netter, sier Vidar Hellstrand.

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden
Bransjenytt

Mestergruppen overtar Wifa-kjeden

Fra og med i dag overtar Mestergruppen eierskapet til Wifa Farge og Interiørkjede AS. Det skriver Mestergruppen i en pressemelding. Wifa skal bestå som egen kjede, og får ny daglig...

Naturkombinasjoner på tapetet
Produktaktuelt

Naturkombinasjoner på tapetet

Med små, delikate blomster, store, eksotiske blader og klassiske ruter er tapetene i boken Natural Living som hentet fra naturen. Alle dekorer kan mikses og matches på en dekorativ...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.