Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Vidar Hellstrand-FotoFFV.jpg

Foto: FFV

FFV søker ny daglig leder

Etter kun to år i stillingen, fratreder Vidar Hellstrand som daglig leder i Fagrådet for Våtrom. FFV er nå på jakt etter en ny leder som kan videreføre organisasjonens positive utvikling.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Vidar Hellstrand tiltrådte som daglig leder hos Fagrådet for Våtrom ved begynnelsen av 2022, etter å ha kommet fra jobben som avdelingsleder for VVS og våtrom i Obos Prosjekt. Nå har han valgt å si opp stillingen og gå til en jobb som daglig leder hos en større entreprenør i ROT-markedet. FFV søker derfor hans etterfølger gjennom en annonse på finn.no.

– Vi håper en ny daglig leder vil være med på å fortsette den gode utviklingen til FFV, sier Hellstrand i en pressemelding.

Økt omsetning og deltakelse

Fagrådet for våtrom er en viktig pådriver for samarbeid i bransjen om tekniske løsninger for våtrom, og det jobbes kontinuerlig med å styrke posisjonen til den seriøse delen av byggebransjen. Gjennom kursing i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) og ordningen Godkjent våtromsbedrift, sertifiserer FFV fagarbeidere og bedrifter som ønsker å dokumentere sin kunnskap, seriøsitet og kompetanse innen våtrom. FFV deltar også i utviklingen av enkelte avsnitt i gulvfakta.no som omhandler våtrom.

De siste årene har FFVs omsetning økt med 27 prosent, og det har vært en økning på hele 50 prosent i antall deltakere på sertifiseringskurs i BVN, som gjennomføres av FFVs godkjente kursarrangører. Ved årsskiftet var det 1 080 registrerte Godkjente våtromsbedrifter (GVB) i Norge, og det er hele 37 000 personer som har gjennomført ett eller flere sertifiseringskurs i Byggebransjens våtromsnorm.

Oppdatering av Våtromsnormen

Mot slutten av fjoråret initierte SINTEF og FFV en revisjon av råd og krav til badegulv i Våtromsnormen, for å tilpasse seg nye trender og ønsker blant både utførende og brukere av våtrom. I forbindelse med den nye forskriften til avhendingsloven, som ble innført i 2022, har det også vært et godt samarbeid mellom FFV og aktørene i takstbransjen som utfører tilstandsanalyser ved salg av boliger og fritidsboliger.

– Jeg ser frem til å benytte alt jeg har lært de siste årene i den nye jobben. Jeg vil også understreke at valget om å forlate FFV etter bare to år ikke var enkelt, og det har vært noen søvnløse netter, sier Vidar Hellstrand.

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.