Fargemagasinet logo
Se flere bilder
utendørsnytt_ENKELTPROSJEKT_FotoSiOOX.JPG

Foto: Sioo:x

Fasadeprodukt slår til i prosjektmarkedet og hos kjedene

– Fasadeproduktene har hatt en eventyrlig vekst i prosjektmarkedet, selv om vi ikke hadde noen markedsføring. Det er kjempegøy, sier daglig leder hos Sioo Wood Protection Norge AS, Odd Einar Reseland.

Anna Leikanger Voje/ifi.no

Anna Leikanger Voje/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

FasadeSioo:x
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sioo:x Premium Fasade brukes på gammelt og nytt, ubehandlet trevirke. Den unike teknologien i trebeskyttelsen styrker trepaneler i dybden i opptil 15 år. Overflaten får en jevn, naturlig sølvgrå farge selv under takutstikk og finnes også pigmentert i seks vakre gråtoner.

Nå har produktet fått mye oppmerksomhet i prosjektmarkedet, og stadig flere kjeder tar inn Sioo:x -produkter.

– Fasadeproduktene har hatt en eventyrlig vekst i prosjektmarkedet, selv om vi ikke hadde noen markedsføring. Det er kjempegøy, sier daglig leder hos Sioo:x , Odd Einar Reseland.

Se flere bilder
SiOO: X Premium Panel

Foto: Sioo:x

VOKSER I PROSJEKTMARKEDET: Fasaden og taket på dette arkitekttegnede sommerhuset på Gotland er helt kledd i Gotlands-furu. Treet ble behandlet med Sioo:x  Premium Panel da huset sto ferdig i 2014. Etter fire år fikk fasaden og taket den endelige behandlingen med Sioo:x  Surface Protection Panel. – Vedlikehold er viktig og gir tre nytt liv, selv etter mange år, sier eier av sommerhuset Patrick Windisch.

Økt interesse

Selv om produktet ikke er nytt, er den raskt stigende interessen verdt å merke seg.

– Vi har hatt mange bestillinger til enkeltprosjekter den siste tiden, blant annet til Sandefjord vgs som ferdigstilles våren 2021. Også hos kjedene merker vi stor interesse, og nytt i år er at Jernia- og Fargerikekjedene også tar inn Sioo:x.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.