Fasadeprodukt slår til i prosjektmarkedet og hos kjedene

– Fasadeproduktene har hatt en eventyrlig vekst i prosjektmarkedet, selv om vi ikke hadde noen markedsføring. Det er kjempegøy, sier daglig leder hos Sioo Wood Protection Norge AS, Odd Einar Reseland.

Av Anna Leikanger Voje/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fasadeprodukt slår til i prosjektmarkedet og hos kjedene

Foto: Sioo:x

Sioo:x Premium Fasade brukes på gammelt og nytt, ubehandlet trevirke. Den unike teknologien i trebeskyttelsen styrker trepaneler i dybden i opptil 15 år. Overflaten får en jevn, naturlig sølvgrå farge selv under takutstikk og finnes også pigmentert i seks vakre gråtoner.

Nå har produktet fått mye oppmerksomhet i prosjektmarkedet, og stadig flere kjeder tar inn Sioo:x -produkter.

– Fasadeproduktene har hatt en eventyrlig vekst i prosjektmarkedet, selv om vi ikke hadde noen markedsføring. Det er kjempegøy, sier daglig leder hos Sioo:x , Odd Einar Reseland.

Dele på Pinterest SiOO: X Premium Panel

Foto: Sioo:x

VOKSER I PROSJEKTMARKEDET: Fasaden og taket på dette arkitekttegnede sommerhuset på Gotland er helt kledd i Gotlands-furu. Treet ble behandlet med Sioo:x  Premium Panel da huset sto ferdig i 2014. Etter fire år fikk fasaden og taket den endelige behandlingen med Sioo:x  Surface Protection Panel. – Vedlikehold er viktig og gir tre nytt liv, selv etter mange år, sier eier av sommerhuset Patrick Windisch.

Økt interesse

Selv om produktet ikke er nytt, er den raskt stigende interessen verdt å merke seg.

– Vi har hatt mange bestillinger til enkeltprosjekter den siste tiden, blant annet til Sandefjord vgs som ferdigstilles våren 2021. Også hos kjedene merker vi stor interesse, og nytt i år er at Jernia- og Fargerikekjedene også tar inn Sioo:x.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt