Fargemagasinet logo
Se flere bilder
utendørsnytt_ENKELTPROSJEKT_FotoSiOOX.JPG

Foto: Sioo:x

Fasadeprodukt slår til i prosjektmarkedet og hos kjedene

– Fasadeproduktene har hatt en eventyrlig vekst i prosjektmarkedet, selv om vi ikke hadde noen markedsføring. Det er kjempegøy, sier daglig leder hos Sioo Wood Protection Norge AS, Odd Einar Reseland.

Anna Leikanger Voje/ifi.no

Anna Leikanger Voje/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

FasadeSioo:x
Dele

Sioo:x Premium Fasade brukes på gammelt og nytt, ubehandlet trevirke. Den unike teknologien i trebeskyttelsen styrker trepaneler i dybden i opptil 15 år. Overflaten får en jevn, naturlig sølvgrå farge selv under takutstikk og finnes også pigmentert i seks vakre gråtoner.

Nå har produktet fått mye oppmerksomhet i prosjektmarkedet, og stadig flere kjeder tar inn Sioo:x -produkter.

– Fasadeproduktene har hatt en eventyrlig vekst i prosjektmarkedet, selv om vi ikke hadde noen markedsføring. Det er kjempegøy, sier daglig leder hos Sioo:x , Odd Einar Reseland.

Se flere bilder
SiOO: X Premium Panel

Foto: Sioo:x

VOKSER I PROSJEKTMARKEDET: Fasaden og taket på dette arkitekttegnede sommerhuset på Gotland er helt kledd i Gotlands-furu. Treet ble behandlet med Sioo:x  Premium Panel da huset sto ferdig i 2014. Etter fire år fikk fasaden og taket den endelige behandlingen med Sioo:x  Surface Protection Panel. – Vedlikehold er viktig og gir tre nytt liv, selv etter mange år, sier eier av sommerhuset Patrick Windisch.

Økt interesse

Selv om produktet ikke er nytt, er den raskt stigende interessen verdt å merke seg.

– Vi har hatt mange bestillinger til enkeltprosjekter den siste tiden, blant annet til Sandefjord vgs som ferdigstilles våren 2021. Også hos kjedene merker vi stor interesse, og nytt i år er at Jernia- og Fargerikekjedene også tar inn Sioo:x.

Dette er en smart varmtvannsbereder
Teknisk

Dette er en smart varmtvannsbereder

Mange forbrukere har et forhold til smarte elbilladere, som utnytter tidspunktene på døgnet når strømprisen er lavest. Samme teknologi har beveget seg over på en annen varegruppe, nemlig...

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.