Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
20220310_055-8.jpg

Foto: Fargerike

Fargerike har åpnet ny butikk i Bergen

10. mars var en merkedag for Fargerike, da åpnet de butikk på Nordås ved Lagunen Storsenter utenfor Bergen. Med dette har kjeden 95 butikker spredt over hele landet.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stine Solheim, kjededirektør i Fargerike, forteller i en pressemelding at kjeden lenge har ønsket å etablere en butikk til i Bergen. Fra før dekker kjeden Bergensområdet med butikker i Knarvik, Åsane og Os. Den nye butikken ligger sentralt i forhold til de store boligområdene syd for Bergen sentrum.

– Endelig har vi klart å finne egnede lokaler. Dette er mer enn 600 kvadratmeter ren inspirasjon. Den unike befolkningssammensetningen i området gjør at vi tror denne butikken blir en stjerne i Fargerike-familien, sier kjededirektøren.

Skal fargelegge Bergen

Ronny Arnesen, som tidligere har drevet Flisekompaniet, gleder seg til å åpne butikken på Nordås.

– Folk her i området har sansen for å ta vare på det de eier og liker å ha det fint rundt seg. Vi vet jo fra TV-programmet Tid for hjem at folk i Bergen er interessert i oppussing, og er modige i innredningsvalgene. Vi skal hjelpe folk med å dyrke sin egenart gjennom farger, mønstre og design, sier Arnesen.

Se flere bilder
Ansatte og eier av Fargerike på Nordås

Foto: Steinar Johannessen/Fargerike

ENDELIG: Det var en fornøyd gjeng som åpnet dørene til den nye Fargerike-butikken på Nordås. Fra venstre: eier Birthe Arnesen, interiørkonsulent Susanne Azora Støylen, butikkmedarbeider Erik Arnesen, eier og daglig leder Ronny Arnesen sammen med kjededirektør Stine Solheim.

Interiøreksperter på hjemmebesøk

Arnesen forteller at den nye Fargerike-butikken helt fra åpningsdagen tilbyr en rekke tjenester, blant annet har de flere dyktige interiørkonsulenter.

– Vi kan komme hjem til kunden og hjelpe med oppmåling og montering av for eksempel solskjerming. Vi tar også totale innredningsprosjekter hvor vi hjelper kundene med alt fra fargepalett til valg av de riktige gulvene, sier han, og understreker at butikken er klar til å gi den aller beste servicen og det ypperste av fagkunnskap til til kvalitetsbevisste og kreative kunder.

Se flere bilder
Ansatte og eier av Fargerike Nordås Bergen

Foto: Steinar Johannessen/Fargerike

I BUTIKKEN: Det er dette teamet kundene vil møte i butikken: interiørkonsulent Victoria Clementsen Roberts, daglig leder Ronny Arnesen, butikkmedarbeider Erik Arnesen og interiørkonsulent Susanne Azora Støylen.

Feirer åpningen

Arnesen og hans folk har hatt noen hektiske dager for å få alt på plass til åpningsdagen. Det var en smilende glad gjeng som sammen med kjededirektøren kunne åpne dørene til den nye butikken.

–  Vi har jobbet dag og natt for å gjøre butikken klar, og nå gleder vi oss til endelig å få vise resultatet til kundene! Vi feirer selvsagt med kaffe og kake til alle som kommer innom, og ser virkelig frem til å fargelegge Bergen, sier Arnesen med et smil.

Se flere bilder
Fasade Fargerike på Nordås i Bergen

Foto: Steinar Johannessen/Fargerike

NY I BERGEN: Den nye butikken ligger ved Lagunen Storsenter på Nordås syd for Bergen sentrum.

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.