Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Fargerike rett hjem-IMPULS-Foto-Fargerike.jpg

Foto: Fargerike

Fargerike går rett hjem med magasin

Denne uken får 480 000 husstander landet over et oppussingmagasin fra Fargerike i postkassen. Magasinet Impuls, som før ble gitt til kundene i butikk, går nå rett hjem til folks postkasser.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Mens stadig flere magasiner går digitalt, velger Fargerike mer papir. Magasinet er på 52 sider og erstatter høstens tradisjonelle DM-pakke. Tale Henningsen forteller at coronapandemien fikk dem til å tenke nytt. 

Se flere bilder
Tale Henningsen

Foto: Fargerike

TALE HENNINGSEN og faghandelskjeden Fargerike har lagt om høstens markedsføringsstrategi, og satser på magasin rett hjem i folks postkasse.  

Tid for å tenke nytt

 – Helt fra starten på pandemien har det haglet inn med spørsmål fra kunder her. Vi opplever at folk har et enormt behov for informasjon, og de trenger mye fakta. Vi har tradisjonelt laget magasin, sendt ut DM og gjort andre aktiviteter om høsten. Nå er det en annen tid, og vi valgt å gjøre det på en ny måte. Vi endret strategi for å gi god support og service til kundene våre, sier Tale Henningsen.

Hun omtaler magasinet som et oppslagsverk, der folk skal finne nyttig informasjon om alt fra farger til gulv, maling, tapet, tepper, tekstiler og solavskjerming. Innholdet er tenkt å svare på spørsmål de ofte får. Her er både praktiske råd og inspirasjon, blant annet fra besøk i fire «tidsriktige» hjem.

Se flere bilder
magasin i postkassen

Foto: Fargerike

IMPULS: Kundene har tidligere fått magasinet i butikken. Nå skal det fange opp folk hjemme, og inspirere både til å hente mer info på nett og dra ut i butikk og handle.  

Inspirasjon til å google

 –  Visst kan folk google, men det er ikke bestandig nok. I et magasin får de presentert ting på en annen måte, og folk trenger også litt kunnskap for å google. Derfor valgte vi å gi ut en «blekke». Vi kan ikke favne alt i et magasin, men vi setter folk på sporet. Også kan de finne mer på nettet. Fordelen med et magasin er at det kan ligge lenge, sier Tale Henningsen.

Fargerike opplever at folks fargefokus har endret seg. De ønsker mer farger, og vil ha personlige løsninger, men søker hjelp for å finne ut hva «som passer» og er «innafor». Med mer hjemmetid har folk også blitt mer opptatt av å finne ut hva de trives med. Henningsen tenker at med lett tilgang på god informasjon, blir det enklere å gjøre trygge valg. 

Se flere bilder
tapet fra Storeys

Foto: Storeys

NYHETER: I et papirmagasin kan informasjon formidles til kunder på en annen måte enn på nett. Et bilde av en tapetnyhet  kan være det lille frøet som etterhvert blir en hel hel oppussingsaksjon.

Et magasin lever lenge

 –  Vi kommer også med noen gode tilbud, men dette er ikke det bærende. Det viktigste er at magasinet lever lenge og blir brukt som et oppslagsverk. Forbrukerne trenger den store rådgivningsguiden, sier hun.

Hva kampanjen koster, vil hun ikke ut med.

 –  Vi har puttet mye opp i en gryte, og gjort hele høstpakken annerledes. Det er en annen tid. Dessuten tror vi at magasiner på papir er viktig. De ser ut til å ha har fått en ny vår med pandemien. Vi vil ha litt av alt, kommenterer hun og avslutter med at magasinet også er tilgjengelig digitalt på Fargerike.no

Se flere bilder
nyttige tips til oppussseren

Foto: Screenshot

OPPSLAG: Innholdet i magasinet er et svar på kundenes spørsmål under koronapandemien. Hvert eneste oppslag er fullt av råd og tips, fakta og inspirasjon.        

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.