FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Fargerike Majorstuen-3.jpg

Foto: Fargerike

Fargerike åpner på Majorstuen i Oslo

Fargerike rykker nå inn på beste Oslo vest, og åpner butikk på Majorstuen. Folk som bor i området tilbys et bredt utvalg i maling, gulv, tapet og solskjerming.

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

 – Nå skal vi fargelegge Majorstuen! sier butikksjef Nina Sandberg i en pressemelding fra kjedekontoret.

Med åpningen på Majorstuen har Fargerike totalt 96 butikker rundt om i landet.

 – Faghandelen står bare sterkere og sterkere, og for oss er det viktig å være tilgjengelig der folk bor, sier Stine Solheim, kjededirektør i Fargerike. Hun er veldig glad for å kunne åpne enda en Fargerike-butikk i Oslo, og tilby maling, gulv, tapet og solskjerming til folk i Oslo vest.

Butikk nummer 96

Butikken eies av Metti Ademi, som også er eier av Fargerike Alnabru. Han forteller at butikken på Majorstuen er på 500 kvadratmeter og har godt med parkeringsplasser. Foruten å satse bredt mot forbrukermarkedet kommer butikken også til å jobbe med prosjekt, og har egen proffavdeling. Metti Ademi er spesielt fornøyd med at de kan tilby kundene en komplett løsning.

– Vi tilbyr klikk og hent fra fargerike.no og har også håndverkere tilknyttet oss, som kan utføre jobben. Det vet vi at mange kunder er glade for, sier han.

Satser på fagkunnskap

Den nye butikken ligger i Sørkedalsveien 10, og ledes av butikksjef Nina Sandberg. Hun har lang erfaring i Fargerike, og gleder seg stort til å åpne ny butikk.

– Vi ser at det er behov for fagkunnskap om både enklere og tyngre oppussingsoppgaver. Kundene våre ønsker hjelp til å velge farger og materialer, og Fargerike Majorstuen har flere interiørkonsulenter med lang erfaring. De kommer til å være mye hjemme hos kundene. Det å få interiørhjelp hjemme er nesten blitt en selvfølge, og da er det fint å kunne snakke med oss som har dybdekunnskap om farger, gulv, tekstil og tapet. Vi hjelper også til med oppmåling og montering av solskjerming. 

Se flere bilder
Gulvutstilling Fargerike Majorstuen

Foto: Fargerike

MERKEVARER: Kundene vil finne et bredt utvalg kjente merkevarer i butikken. I gulvavdelingen bidrar blant andre Tarkett med et bredt sortiment.

Satser på kjente merkevarer

Se flere bilder
Ansatte hos Fargerike Majorstuen

Foto: Fargerike

KLAR TIL ÅPNING: Det er en spent gjeng som står klare til å åpne butikken. De har jobbet lange dager for å gjøre det fint og hyggelig til åpningen. Fra venstre: interiørarkitekt Liveta Giedraityte, interiørstudent Fanny Arkøy, eier Metti Ademi, student Gunvor Finne, maler Trine Slabiak.

– Det som er spennende, er jo å finne de gode kombinasjonene av farger, tekstiler og interiørprodukter, som gjør hjemmet til noe helt personlig og unikt. Det er de kundene som tør å velge litt utradisjonelt som blir aller mest fornøyde, sier Sandberg.

Butikken vil føre kjente merkevarer. Sandberg nevner Tarkett, Jotun, Baron, Designers Guild, Green Apple og Storeys som noen av disse.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.