Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
FotoJubel.AS..jpg

Foto: Jubel AS

Et utested utenom det vanlige

I Hegdehaugsveien i Oslo kommer et utested som skiller seg ut. Her skal PinPin, Halloi og Paint'n Sip dele 1800 kvadratmeter med lokaler i spenstige farger litt utenom det vanlige. Vegger og dekor skal males i rosa, oransje, blått, sort og hvitt. Med på jobben er Malermester Jens Petter Lunde AS.

Iver Valkvæ/ifi.no

Iver Valkvæ/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Oppussingen av de store lokalene i Hegdehausveien har gått jevnt og trutt de siste månedene. Utestedet skulle egentlig åpne tidligere i år, men pandemien har ført til utsettelser. Nå driver dyktige håndverkere og ferdigstiller lokalene som er eid av Jubel AS. To av dem som jobber her er malerne Espen Åsberg og Kristine Djønne Andersen fra Malermester Jens Petter Lunde AS.

Se flere bilder
Lister, blå og oransje

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

SPENSTIGE FARGER: Det er mange stilige fargekombinasjoner på de nye lokalene til PinPin, Halloi og Paint’n Sip. Rosa, blå og oransje er mye brukt.

Spennende prosjekt

De store lokalene skal ha alt fra karaokebar, klubbkonsept i kjelleren, golfsimulator, moderne dart og shuffle, scener, restaurant og mer. Noe som skiller lokalene i Hegdehaugsveien fra andre utesteder, er definitivt fargepaletten. Med rosa, blå, oransje, hvite og sorte vegger og dekor, gir det et veldig sterkt og stilig utrykk.

– Vi har vært her nå i nærmere tre uker. Vi har stått for mye av den dekorative malingen, nå ferdigstiller vi de stripete veggene i sort og hvitt. Det er veldig mye kontraster i dette bygget og mange stilige detaljer, sier Åsberg.

– Det er gøy å være med på et prosjekt litt utenom det vanlige. Det er ikke hver dag du får male med fargene vi bruker og male de motivene som vi har malt, sier Andersen.

Se flere bilder
teglvegg

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

NYTT OG GAMMELT: De nye lokalene har gjort en god jobb med å kombinere nytt og gammelt for å gi et stilig og industrielt utrykk til lokalene.


Se flere bilder
Espen Åsberg

Foto: Emma Wold/ifi.no

SISTE FINISH: Espen Åsberg og Kristine Djønne Andersen fra Malermester Jens Petter Lunde AS hadde holdt på i tre uker da Fargemagasinet.no var innom. Her ferdigstiller Espen en av de stripete veggene i første etasje. 


Se flere bilder
Retro vegg

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

STILIGE VEGGER: Flere steder i lokalet har veggene spennende og lekfulle fargekombinasjoner.

God veiledning

Malermester Jens Petter Lunde AS har også hjulpet til med planlegging og forarbeid.

– Vi har gitt farge konsultasjon for noen av rommene til lokalet, vi har også fargesatt gatefasaden, sier markeds- og fargeansvarlig hos Malermester Jens Petter Lunde AS, Marthe Lunde.

– Innendørs har de hatt interiørarkitekter fra Kravik-Jørundland AS som har utviklet konseptet og fargene, og vi har vært utførende på detaljarbeidet, vi driver nå og hjelper til med siste innspurten. Vi er veldig glade for å få være med og kunne bidra med vår kompetanse til et så innovativt og spennende prosjekt midt i Oslo, sier hun.

Se flere bilder
lister

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

LIST ETTER LIST: Siste innspurten er i gang i Hegdehaugsveien med blant annet detaljmalerarbeid og listing. I lokalene er det både blått og oransje listverk.    

Vegger med kontrast

I trappen opp fra første etasje til andre etasjen jobber Kristine med å gjøre ferdig en kul og spenstig kontrastvegg. Veggene som er rundt heisen skal alle ha hvite og sorte vertikale striper.

– For at kontrasten mellom hvit og sort skal være så god som mulig har vi startet med å male hele veggen hvit. Da får vi et jevnere underlag når de sorte stripene skal males og malingen blør ikke like mye inn og under maskeringstapen, da får vi fine rette linjer, sier Andersen.

Se flere bilder
Kristine Andersen

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

TAPE AV: Kristine Djønne Andersen ferdigstiller den stripete veggen med millimeterpresisjon før hun drar av maskeringstapen.


Se flere bilder
Sittebåser

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

SITTEBÅSER: Disse stilige sittebåsene er innhult i veggen. De sterke fargene kombinert med det skarpe lyset gir en lun og varm sitteplass        


Se flere bilder
utside PinPin

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

INNGANGEN: PinPin sitt nye lokale finner du i Hegdehaugsveien. Malermester Jens Petter Lunde AS har vært med på å fargesette utvendig fasade.

Sirkuset bak Slottet

PinPin, Halloi, Paint’n Sip samles under samme tak når Jubel åpner lokalene i Hegdehaugsveien. De store lokalene på 1800 kvadratmeter skal by på karaoke, golfsimulator, moderne dart, skuffle, scener, barer, eventrom og restaurant, i tillegg kommer malestudio og eventlokaler i toppetasjen. 

Se flere bilder
Virtual version av Hegdehaugsveien.

Foto: Jubel AS

VIRTUEL PLANLEGGING: Før arbeidet startet ble det laget en digital versjon av lokalene i 3D. Malermester Jens Petter Lunde AS skal også med sin samarbeidspartner hjelpe å lage en virtuell omvisning av lokalene når de er ferdige. Det gjøres ved å scanne lokalene. 

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.