FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Additional_Katla_Natural_Honey-Berry Alloc.JPG

Foto: Berry Alloc

Et majestetisk gulv

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
IFI annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Grand Majestic er en ny kolleksjon laminatgulv med ekstra lange og superbrede bord. Gulvet er designet og laget i Norge, og representerer den siste utviklingen innen den progressive teknologien til BerryAlloc’s høytrykkslaminat. Kolleksjonen kommer i to ulike design, Etna og Katla – med seks forskjellige dekorer fra lys til mørk eik.

Bakgrunnen for lanseringen er et økende behov i markedet, hvor boligeiere vil ha bredere planker når de legger gulv hjemme, både fordi det gir et roligere uttrykk og får rommet til å virke større. Og gulvtrenden de siste årene har gått fra klassiske tre-stav til store og brede plankebord. Nesten halvparten av alle bord Berry Alloc solgte i fjor var lange og brede, og med Grand Majestic blir de enda bredere. Her har plankene en bredde på 30 cm og lengde på 240 cm.

Gulvet har årringer som minner om gamle massive tregulv, er vedlikeholdsfritt og tåler kraftig slitasje. I tillegg er det et underlag som tåler alt. Den unike størrelsen og sterke aluminiumslåsen gjør også at installeringen går raskt. Allerede med første bord har kundene lagt 0,73 kvadratmeter, noe som gjør jobben både enklere og mer effektiv.

Kombinert masse for fug og lim
Produktaktuelt

Kombinert masse for fug og lim

Combi Tack 547 fra Dana Lim er et kraftig og elastisk produkt som kombinerer fugemasse og lim, og som passer for montering, fuging og tetting både inne og ute. Godkjent for våtrom,...

Miljøsmart maleverktøy
Produktaktuelt

Miljøsmart maleverktøy

Nå kommer penselen som tåler å rengjøres og brukes gang på gang. Jordan har utviklet en pensel med skaft laget av FSC-sertifisert treverk og blikk av rustfritt stål. Busten er laget...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.