FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Additional_Katla_Natural_Honey-Berry Alloc.JPG

Foto: Berry Alloc

Et majestetisk gulv

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Grand Majestic er en ny kolleksjon laminatgulv med ekstra lange og superbrede bord. Gulvet er designet og laget i Norge, og representerer den siste utviklingen innen den progressive teknologien til BerryAlloc’s høytrykkslaminat. Kolleksjonen kommer i to ulike design, Etna og Katla – med seks forskjellige dekorer fra lys til mørk eik.

Bakgrunnen for lanseringen er et økende behov i markedet, hvor boligeiere vil ha bredere planker når de legger gulv hjemme, både fordi det gir et roligere uttrykk og får rommet til å virke større. Og gulvtrenden de siste årene har gått fra klassiske tre-stav til store og brede plankebord. Nesten halvparten av alle bord Berry Alloc solgte i fjor var lange og brede, og med Grand Majestic blir de enda bredere. Her har plankene en bredde på 30 cm og lengde på 240 cm.

Gulvet har årringer som minner om gamle massive tregulv, er vedlikeholdsfritt og tåler kraftig slitasje. I tillegg er det et underlag som tåler alt. Den unike størrelsen og sterke aluminiumslåsen gjør også at installeringen går raskt. Allerede med første bord har kundene lagt 0,73 kvadratmeter, noe som gjør jobben både enklere og mer effektiv.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.