Annonse
Gerflor annons
Gerflor annons

Et majestetisk gulv

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Et majestetisk gulv

Foto: Berry Alloc

Grand Majestic er en ny kolleksjon laminatgulv med ekstra lange og superbrede bord. Gulvet er designet og laget i Norge, og representerer den siste utviklingen innen den progressive teknologien til BerryAlloc’s høytrykkslaminat. Kolleksjonen kommer i to ulike design, Etna og Katla – med seks forskjellige dekorer fra lys til mørk eik.

Bakgrunnen for lanseringen er et økende behov i markedet, hvor boligeiere vil ha bredere planker når de legger gulv hjemme, både fordi det gir et roligere uttrykk og får rommet til å virke større. Og gulvtrenden de siste årene har gått fra klassiske tre-stav til store og brede plankebord. Nesten halvparten av alle bord Berry Alloc solgte i fjor var lange og brede, og med Grand Majestic blir de enda bredere. Her har plankene en bredde på 30 cm og lengde på 240 cm.

Gulvet har årringer som minner om gamle massive tregulv, er vedlikeholdsfritt og tåler kraftig slitasje. I tillegg er det et underlag som tåler alt. Den unike størrelsen og sterke aluminiumslåsen gjør også at installeringen går raskt. Allerede med første bord har kundene lagt 0,73 kvadratmeter, noe som gjør jobben både enklere og mer effektiv.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt