FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Laminat-3-FotoTarkett.jpg

Foto: Tarkett

Estetikk og funksjonalitet med oppdatert laminat

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

I disse urolige tider søker vi hjem og inn i egen «hule». Vi vil ha farger og materialer med referanser til det naturlige, som har en avslappende og omsluttende effekt på oss. Estetikk er viktig, men den skal være budsjettvennlig og funksjonell – og det beskriver laminatgulvene fra Tarkett. Disse er delt inn i fire kolleksjoner: Woodstock som består av naturtro av eikdesign; Woodstock SoundLogic har de samme designene, men med integrert akustikkbakside; Woodstock Longboards består av ekstra lange og brede gulvbord; og Woodstock Herringbone som gir et eksklusivt uttrykk med fiskebeinsmønster.

Gulvene er slitesterke, og egner seg særlig godt til bruk i aktive hjem og i rom med mye trafikk. Gulvene består av 85 prosent fornybar råvare, der treråvaren er 70 prosent PEFC-sertifisert. 

Se flere bilder
grått gulv med stolsbein

Foto: Tarkett

TARKETTS laminatgulvserie er oppdatert med nye design. Gulvene kommer i fire varianter: Woodstock og Woodstock SoundLogic med eikedesign, Longboards med ekstra lange og brede plank, og Herringbone med trendy fiskebeinsmønster. 

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.