FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Oslo Design Fair, Foto Margaret M. de Lange.jpg

Foto: Margaret M. de Lange/Oslo Design Fair,

Endelig arrangeres messer igjen – Oslo Design Fair er først ut

Når Oslo Design Fair åpner dørene 1. september, trekker mange et lettelsens sukk. Endelig er vi i gang igjen!

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
IFI annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avlysning, utsettelse og flytting av arrangement har vært normalen i 1,5 år. Nå ser det ut til å løsne, og folk i bransjen kan se fram mot en høst der vi endelig kan ut å treffe folk igjen. Arrangørene har hatt trua og stått på, så i høst blir det Bygg Reis Deg, Architect at Work, Designers Saturday og Oslo Design Fair. Den siste er først ute. Oslo Design Fair (ODF), er den store messen for innkjøpere til design – og interiørbutikker. Her vil nærmere 290 utstillere ta imot 11 000 besøkende i løpet av tre messedager.

Se flere bilder
William Granquist Key Account Manager i Forbo Flooring

Foto: Forbo Flooring

NY PÅ ODF: Key Account Manager William fra Forbo Flooring liker godt at det er valgt linoleum som gulv i Tendenssonen på messen.

Bærekraftig nykommer

En nykommer blant utstillerne er Forbo Flooring.  Så hos dem er forventningene ekstra store. De blir også ekstra synlig, for de har levert gulvet til den store Tendensutstillingen.

– Her har vi levert 650 kvadratmeter Marmoleum. Det passer godt med linoleum, siden utstillingen fokuserer spesielt på bærekraft og gjenbruk, sier Key Account Manager William Granquist entusiastisk.

Han er Forbos mann på messen, og blir å treffe på stand hver dag. Granquist gleder seg til å treffe folk, knytte nye kontakter og fortelle om Marmoleum.

Ved å delta med dette gulvet i tendensutstillingen vil Forbo demonstrere at trender ikke må begrenses til form og farge. I dag vil det være direkte utrendy å ikke ta med bærekraftperspektivet når man snakker om trend.

– Bærekraft har vært et fokus for Forbo i en årrekke, og vi er glade for at dette er et prioritert fokusområde for bedrifter og kommersielle aktører i dag, sier Granquist.

Se flere bilder
Ingrediensene i linoleum

Foto: Forbo Flooring

NATURLIGE RÅVARER: De viktigste ingrediensene i Marmoleum er linolje, tremel og jute, den naturlige baksiden som linoleum valses ut på.        

Wenche Kristiansen gleder seg også

Tapet og tekstilleverandøren Storeys er også blant utstillerne. De er travelt opptatt med å pakke alt som skal med til messen når vi slår på tråden.

– Ja, vi skikkelig giret på å treffe folk live nå. Telefon og Teams er vel og bra, men det er mye bedre å møte «folk face to face», sier Wenche Kristiansen.

Gjengen hos Storeys har like godt ordnet seg med to møteplasser for de tre dagene; en stand på messen i samarbeid med InHouse, samt plass på Garçon på Lillestrøm-stasjon.

–  På messen promoterer vi Edda-kolleksjonen i samarbeid med InHouse, med både tapet og tepper. En skikkelig wow-stand, som vi gleder oss veldig til. Her får vi også med oss designeren på onsdag, frister Kristiansen.

På Garcon skal de vise høstens tapetnyheter, og by på kaffe og prat i rolige omgivelser.

– Dette blir gøy, her er stemningen på topp. Etter en litt stille tapet-sommer fikk vi et skikkelig boost her om dagen, da programlederen på P4 sa at å tapetsere er balsam for sjelen. Hun har helt rett, å sette opp tapet er både balsam og «lett som en plett», ler førstedamen hos Storeys.

Se flere bilder
Wenche Kristiansen, Storeys med Sans tapet.

Foto: Bjørg Owren/ifi.no

SANS FOR TAPET: Wenche Kristiansen med Storeys egen tapetkolleksjon Sans med kalk og linstruktur. Nå kommer den med flere nye aktuelle farger.        

På Lillestrøm

Vi tar for ordens skyld med at messen arrangeres på Lillestrøm, Norges Varemesse fra 1–3 september. Tendensutstillingen, og standene til Storeys og Forbo er alle i C-hallen.

Se flere bilder
EDDA design teppe og tapet

Foto: Storeys/InHouse

EDDA DESIGN: Storeys og InHouse inviterer til en frisk fargeopplevelse når de presenterer tepper og tapet designet av Edda Gimnes, damen bak merkenavnet EDDA.        

Mer informasjon
Les mer
Om Oslo Design Fair

Oslo Design Fair er Norges største innkjøpsmesse og møteplass for design- og interiørbransjen. Messen arrangeres i januar og august hvert år.

11000 besøkende; innkjøpere, designere, arkitekter, journalister og bloggere

288 utstillere

Hall B: smykker, norskprodusert håndverk, klær, tilbehør, garn, strikk og hobby

Hall C: interiør, møbler og illustrasjoner

Hall D: mat, drikke, velvære, duft, interiør, gardiner og lampe

Hall E: kunstige planter, potter og interiør.

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.