En verden av fargetoner med homogent belegg

Med 50 farger i kolleksjonen, byr det homogene belegget Palettone på en verden av nyanser å velge blant.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
En verden av fargetoner med homogent belegg

Foto: Polyflor

Med Palettone kan kommersielle lokaler, fritidsanlegg, detaljhandel, skoler, helse- og omsorgssektoren og kontorer smykkes med et helt spekter av ulike gulvfarger. Det homogene belegget finnes i 50 nyanser, med en solid fargebase og komplementære tonete chips. De klassiske, nøytrale, beroligende og dristige fargene er delt inn i de syv gruppene «Cool Grays», «Warm Grays», «Greens», «Blues», «Pink Purples», «Yellow Reds» og «Beige Browns», og er alle inspirert av naturen. Polyflors designteam har utviklet fargene med tanke på at de både kan brukes på egenhånd, eller i kombinasjoner med hverandre.

Dele på Pinterest KLASSE R 10:

Foto: Polyflor

Overflaten har sklihemmende egenskaper i klasse R10, og er testet i henhold til EN 13893. Kolleksjonen har nådd klasse A+ i Bre Global klassifiseringen og er vurdert av ECOProduct som gir poeng i BREEAM-Nor-prosjekter.

God kvalitet

Skal vi tro gulvprodusenten selv, skal det godt gjøres å ikke finne noe for enhver smak i den nye kolleksjonen.

– Med den nye Palettone-kolleksjonen kan vi nå tilby markedets bredeste utvalg av homogene vinylgulvdesign, med et fargespekter som tilfredsstiller alle tenkelige innredningsplaner, sier Rune Bjørnstad, daglig leder i Polyflor.

Han forteller videre:

– Som med våre andre kommersielle vinylprodukter, har Palettone en høy standard, god holdbarhet, er lett å vedlikeholde og gir uendelige designmuligheter.

Dele på Pinterest God kvalitet

Foto:

Rune Bjørnstad, daglig leder i Polyflor.

Dele på Pinterest MYE Å VELGE I:

Foto: Polyflor

Blant de 50 ulike fargene finnes alt fra lyse, nøytrale farger til mer intense kulører. Gulvet har en ensfarget bunnfarge, med granulater i fravikende farge.

PUR-forsterket

Palettone PUR er et retningsfritt, homogent belegg i premiumklassen. Overflaten er halvmatt og gir jevn fordeling av lysrefleksjonene. Vinylgulvet er 2 millimeter tykt og med en polyuretanforsterket overflate som beskytter gulvbelegget ved å motstå tilsmussing og slitasje.

Kolleksjonen fra Polyflor er utviklet og tilpasset moderne interiørdesign i kommersielle lokaler, fritidsanlegg, detaljhandel, skoler, helse- og omsorgssektoren og kontorer.

Hele fargespekteret er tilgjengelig på rull, og i tillegg kommer 12 utvalgte nyanser også som 608 millimeter x 608 millimeter store fliser, og seks farger finnes i en statisk avledende versjon (SD).

Palettone SD er ideell for bruk i telekommunikasjonsinstallasjoner, datarom, i elektronisk produksjon samt til sykehussektorens spesialrom.

Dele på Pinterest TÅLER TUSEN TRÅKK:

Foto: Polyflor

Det slitesterke vinylbelegget er godt egnet for områder med stor slitasje, som kommersielle interiører, helse- og omsorgslokaler og skoler.

Dele på Pinterest HEL VED:

Foto: Polyflor

Palettone er et fleksibelt, homogent vinylbelegg med 2 millimeters tykkelse. Belegget når bruksklasse 23/33/43 i henhold til EN 685 / EN ISO 10874.

Møter høye miljøkrav

Palettone-serien har god holdbarhet og slitestyrke, og oppnår den høyeste slitestatusen Gruppe T. Serien oppnår også R10 i friksjonsklasse. Produktet er resirkulerbart i sin helhet, og er dessuten laget av 25 prosent gjenbruksmateriale. Palettone har også oppnådd en generell BRE A+ rating, og er vurdert av ECOProduct som gir poeng til Breeam-sertifiserte byggprosjekter. I tillegg er produktet M1 godkjent.

Palettone oppnår også Indoor Air Comfort Gold-sertifisering for lave VOC-utslipp, en internasjonalt anerkjent innendørs luftkvalitetsstandard.

Dele på Pinterest RENGJØRINGSVENNLIG:

Foto: Polyflor

Overflaten er belagt med PUR, en høykvalitets, tverrbundet polyuretanforsterkning som er UV-herdet for å gi et kostnadseffektivt renholdsregime i gulvets levetid.

Dele på Pinterest VARME GULV:

Foto: Polyflor

Palettone PUR er 100 prosent resirkulerbar og inneholder 25 prosent resirkulert materiale. Gulvet kan installeres over gulvvarme med maksimalt 27º C i overflatetemperatur.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt