FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Maxwear_Ek Grey_116114_Kjøkken-FotoGolvabia.jpg

Foto: Golvabia

En myk hardhaus på gulvet

Maxwear kombinerer korkens naturlige mykhet og komfort med vinylens unike slitestyrke i et gulv for boligmiljø, butikker, skoler og utstillingslokaler med mer.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

Golvabia
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den svenske gulvprodusenten Golvabia har utviklet et produkt som kombinerer det beste fra to verdener i et gulv for rom som krever både komfort og slitestyrke. Maxwear er bygget opp som et laminat, med trefiberkjerne og en bakside av dempende naturkork. Overflaten er en herdet vinyl som gir slitestyrke og en stor variasjon i designmuligheter.

– Maxwear er laget av nøye utvalgte komponenter som sammen gir en revolusjonerende kombinasjon av komfort og gode tekniske egenskaper, sier Victoria Davidsson hos Golvabia. 

Se flere bilder
Golvabia

Foto: Maxwear

TÅLER MYE: Mister du en tallerken i gulvet, blir det ikke merker etter den, og mister du et glass kan det hende det ikke knuser. Maxwear-gulvet er hardt og mykt samtidig, med en preget overflate som er til forveksling lik naturstein eller ekte treverk. 

Myk og hard

Toppsjiktet på Maxwear gir myk svikt og føles varmt og behagelig mot bare føtter. Samtidig har vinylsjiktet god slitestyrke og ripemotstand. Den harde og kompakte kjernen av HDF gjør gulvet formstabilt og motstandsdyktig mot slag og støt, slik at det ikke oppstår knusemerker eller sprekker hvis noe tungt faller i gulvet. Gulvet legges med 5G-klikk, og fugene er impregnert for å øke motstanden mot fuktinntrenging i trematerialet. Baksiden er laget av naturkork, som både gir økt gangkomfort, varmeisolasjon og demper lyd.

Maxwear lages i 19 tredesign i plankeformat, 1190x195 mm og 11 eller 8 millimeter tykkelse, samt tre steindesign i flisformatet 190 x 299 mm og 11 millimeter tykkelse. 

Et alternativ til tregulv
Produktaktuelt

Et alternativ til tregulv

Høye priser på tre har økt etterspørselen på alternativer av høy kvalitet, og LVT-gulv har blitt en av favorittene. Interface kolleksjon Northern Grain er lyst, lett og uanstrengt...

Ekstra tung avløpsåpner
Produktaktuelt

Ekstra tung avløpsåpner

Plumbo Flytende Ekstra Tung er en avløpsåpner som er 50 prosent tyngre enn vann. Det gjør at den enkelt kommer ned til proppen. Den unike blandingen av natriumhydroksid og rengjøringsmidler...

Avtrede med avtrekk
Produktaktuelt

Avtrede med avtrekk

Med kullfilter og luktavsug integrert i toalettet blir dobesøket aldri en ubehagelig opplevelse. Geberit Duo Fresh, som forhandles og installeres av medlemmene i Rørkjøp-kjeden, fjerner...

Ikonisk design feirer 60 år
Produktaktuelt

Ikonisk design feirer 60 år

Unikko-designet er vel det som de fleste forbinder med finske tekstilkonsernet Marimekko. I år feirer det ikoniske blomstermønstret 60-årsjubileum, og i anledning dette lanserer selskapet...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.