En myk hardhaus på gulvet

Maxwear kombinerer korkens naturlige mykhet og komfort med vinylens unike slitestyrke i et gulv for boligmiljø, butikker, skoler og utstillingslokaler med mer.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
En myk hardhaus på gulvet

Foto: Golvabia

Den svenske gulvprodusenten Golvabia har utviklet et produkt som kombinerer det beste fra to verdener i et gulv for rom som krever både komfort og slitestyrke. Maxwear er bygget opp som et laminat, med trefiberkjerne og en bakside av dempende naturkork. Overflaten er en herdet vinyl som gir slitestyrke og en stor variasjon i designmuligheter.

– Maxwear er laget av nøye utvalgte komponenter som sammen gir en revolusjonerende kombinasjon av komfort og gode tekniske egenskaper, sier Victoria Davidsson hos Golvabia. 

Dele på Pinterest Golvabia

Foto: Maxwear

TÅLER MYE: Mister du en tallerken i gulvet, blir det ikke merker etter den, og mister du et glass kan det hende det ikke knuser. Maxwear-gulvet er hardt og mykt samtidig, med en preget overflate som er til forveksling lik naturstein eller ekte treverk. 

Myk og hard

Toppsjiktet på Maxwear gir myk svikt og føles varmt og behagelig mot bare føtter. Samtidig har vinylsjiktet god slitestyrke og ripemotstand. Den harde og kompakte kjernen av HDF gjør gulvet formstabilt og motstandsdyktig mot slag og støt, slik at det ikke oppstår knusemerker eller sprekker hvis noe tungt faller i gulvet. Gulvet legges med 5G-klikk, og fugene er impregnert for å øke motstanden mot fuktinntrenging i trematerialet. Baksiden er laget av naturkork, som både gir økt gangkomfort, varmeisolasjon og demper lyd.

Maxwear lages i 19 tredesign i plankeformat, 1190x195 mm og 11 eller 8 millimeter tykkelse, samt tre steindesign i flisformatet 190 x 299 mm og 11 millimeter tykkelse. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt