Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Maxwear_Ek Grey_116114_Kjøkken-FotoGolvabia.jpg

Foto: Golvabia

Annonse
Gerflor annons

En myk hardhaus på gulvet

Maxwear kombinerer korkens naturlige mykhet og komfort med vinylens unike slitestyrke i et gulv for boligmiljø, butikker, skoler og utstillingslokaler med mer.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

Golvabia
Dele

Den svenske gulvprodusenten Golvabia har utviklet et produkt som kombinerer det beste fra to verdener i et gulv for rom som krever både komfort og slitestyrke. Maxwear er bygget opp som et laminat, med trefiberkjerne og en bakside av dempende naturkork. Overflaten er en herdet vinyl som gir slitestyrke og en stor variasjon i designmuligheter.

– Maxwear er laget av nøye utvalgte komponenter som sammen gir en revolusjonerende kombinasjon av komfort og gode tekniske egenskaper, sier Victoria Davidsson hos Golvabia. 

Se flere bilder
Maxwear_Ek Grey_116114_spiseplass-FotoGolvabia.jpg

Foto: Golvabia

Maxwear, Ek Grey i spisestue

Myk og hard

Toppsjiktet på Maxwear gir myk svikt og føles varmt og behagelig mot bare føtter. Samtidig har vinylsjiktet god slitestyrke og ripemotstand. Den harde og kompakte kjernen av HDF gjør gulvet formstabilt og motstandsdyktig mot slag og støt, slik at det ikke oppstår knusemerker eller sprekker hvis noe tungt faller i gulvet. Gulvet legges med 5G-klikk, og fugene er impregnert for å øke motstanden mot fuktinntrenging i trematerialet. Baksiden er laget av naturkork, som både gir økt gangkomfort, varmeisolasjon og demper lyd.

Maxwear lages i 19 tredesign i plankeformat, 1190x195 mm og 11 eller 8 millimeter tykkelse, samt tre steindesign i flisformatet 190 x 299 mm og 11 millimeter tykkelse. 

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.