FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Voxnan-Beige Valley Oak-FotoPergo.jpg

Foto: Pergo

En fiskebeinsmønstret drøm

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt
Dele
Annonse
IFI annons

Pergo vinylgulv er mykt, stille, vakkert og behagelig å gå på, samtidig som det er ultrasterkt. Med autentiske teksturer, stilig design og realistiske detaljer.

Vårt nye fiskebensmønstrede Voxnan Rigid vinylgulv minner om flotte herregårder og historiske bygninger, og tilfører eleganse og luksus til alle rom. Med den sjenerøse, moderne plankestørrelsen og de seks ulike dekorene kan du skape et unikt uttrykk i ethvert rom i hjemmet ditt. Voxnan Rigid vinylgulv er svært slagbestandig takket være den ekstra sterke kjernen og motstandsdyktige topplaget som gir bedre holdbarhet og lengre levetid for gulvet.

Voxnan-gulv er svært holdbare med høy motstandsevne mot flekker og slitasje. Voxnan er også et godt valg i rom der det er stor fare for søl da det har en forseglet og vanntett overflate hele veien til v-fasen takket være vår AquaSafe-teknologi.

Med det nye klikksystemet Unizip kan Voxnan-plankene enkelt klikkes sammen, og du slipper å holde oversikt over høyre og venstre planker.

Voxnan-plankene leveres med et integrert underlag, noe som gjør det enkelt å oppfylle drømmen din om et fiskebensmønstret gulv. Det integrerte underlaget gjør ikke bare installasjonen raskere og enklere, men gir også overlegen lyddemping i naborommene.

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.