Fargemagasinet logo
Se flere bilder
AquaClean Sela matt hvit-FotoGeberit.jpg

Foto: Geberit

Dusjtoalett i elegant matt hvit

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

badGeberit
Dele

Geberits dusjtoalett AquaClean Sela kommer nå i matt hvit utførelse.

Matte, hvite keramiske overflater gir badet en følelse av luksus og høy kvalitet, samtidig som designet er enkelt og rett frem. For første gang er et Geberit dusjtoalett også tilgjengelig i den moderne fargen.

Den matte finishen på keramikken er laget av en spesiell glasur. Utviklerne har også tilpasset setet for å matche den trendy fargen, slik at alle delene av dusjtoalettet reflekterer lys på samme måte. Omfattende tester sikret at keramikken passet til det mattlakkerte toalettsetet og at overflatene er robuste nok til å tåle flekker og riper.

Dette nye dusjtoalettet komplementerer den eksisterende matte, hvite keramikkserien fra Geberit og kan enkelt integreres i tilsvarende baderomsdesign. Alle produktene i den matte hvite Geberit-porteføljen er designet for å harmonere. Utvalget av mulige kombinasjonsmuligheter er stort, med en hel rekke matt, hvit keramikk i Geberit ONE- og iCon-seriene. Disse inkluderer to håndvasker og en liggende servant i iCon Light-serien, samt en rektangulær og en bolleservant i Geberit ONE-serien – for ikke å glemme toalettkeramikken i begge seriene.

Med denne siste produktinnovasjonen er Geberit AquaClean Sela nå tilgjengelig i tre forskjellige modeller: hvit høyglans med deksel i krom eller hvit, og selvfølgelig matt hvit. 

Se flere bilder
Aqua Clean Sela, matt hvit

Foto: Geberit

MATT ELLER BLANK: Geberit AquaClean Sela er nå tilgjengelig i tre forskjellige modeller: hvit høyglans med deksel i krom eller hvit, og selvfølgelig matt hvit.

Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.