FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
AquaClean Sela matt hvit-FotoGeberit.jpg

Foto: Geberit

Dusjtoalett i elegant matt hvit

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

badGeberit
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Geberits dusjtoalett AquaClean Sela kommer nå i matt hvit utførelse.

Matte, hvite keramiske overflater gir badet en følelse av luksus og høy kvalitet, samtidig som designet er enkelt og rett frem. For første gang er et Geberit dusjtoalett også tilgjengelig i den moderne fargen.

Den matte finishen på keramikken er laget av en spesiell glasur. Utviklerne har også tilpasset setet for å matche den trendy fargen, slik at alle delene av dusjtoalettet reflekterer lys på samme måte. Omfattende tester sikret at keramikken passet til det mattlakkerte toalettsetet og at overflatene er robuste nok til å tåle flekker og riper.

Dette nye dusjtoalettet komplementerer den eksisterende matte, hvite keramikkserien fra Geberit og kan enkelt integreres i tilsvarende baderomsdesign. Alle produktene i den matte hvite Geberit-porteføljen er designet for å harmonere. Utvalget av mulige kombinasjonsmuligheter er stort, med en hel rekke matt, hvit keramikk i Geberit ONE- og iCon-seriene. Disse inkluderer to håndvasker og en liggende servant i iCon Light-serien, samt en rektangulær og en bolleservant i Geberit ONE-serien – for ikke å glemme toalettkeramikken i begge seriene.

Med denne siste produktinnovasjonen er Geberit AquaClean Sela nå tilgjengelig i tre forskjellige modeller: hvit høyglans med deksel i krom eller hvit, og selvfølgelig matt hvit. 

Se flere bilder
Aqua Clean Sela, matt hvit

Foto: Geberit

MATT ELLER BLANK: Geberit AquaClean Sela er nå tilgjengelig i tre forskjellige modeller: hvit høyglans med deksel i krom eller hvit, og selvfølgelig matt hvit.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.