FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Mattis Røisland-Duri-FotoCheraWestmanIFIno-2.jpg

Foto: Arkivfoto Chera Westman/ifi.no

Duri åpner butikk i Bergen

Duri Fagprofil AS utvider med nytt proffutsalg i Bergen. Butikken åpner på Minde i løpet av sommeren, og blir den fjerde i landet, etter Oslo og Fredrikstad.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Økt etterspørsel fra hele landet, hjulpet av god tilstedeværelse på nett og sosiale medier, gjør at Duri Fagprofil satser offensivt til tross for usikre tider i byggenæringen. Til sommeren åpnes en ny proffbutikk på Minde i Bergen, skriver selskapet i en pressemelding. Fra før har Duri to utsalg i Oslo-området, samt ett i Fredrikstad. Bergen er selskapets største marked etter Oslo.

– Vi elsker å gå motstrøms i en bransje som ellers er preget av lite optimisme, sier daglig leder Mattis Røisland.

Duri Fagprofil, som leverer verktøy, maskiner og andre produkter til håndverkere, ønsker med dette å komme nærmere sine kunder og tilby en mer personlig service og fagkunnskap.

– Vi skal gjøre det enkelt for enda flere fagfolk, sier Røisland videre i pressemeldingen.

Suksess i Fredrikstad

Se flere bilder
Mann i grønn genser foran rull med gulvbelegg

Foto: Chera Westman/ifi.no Arkivfoto

BERGEN NESTE: Duri Fagprofil åpner til sommeren selskapets fjerde proffutsalg. – Vi skal gjøre det enkelt for enda flere fagfolk, sier daglig leder Mattis Røisland i en pressemelding.

Proffbutikken på Minde blir over 800 kvadratmeter stor, og vil ha gode parkeringsmuligheter. Butikken skal spesialisere seg på produkter for gulvleggere, malere, flisleggere, murere, og sortimentet består av et bredt utvalg for alle håndverksgrupper og byggdriftere. Hele sortimentet med 16 000 unike artikler, vil være tilgjengelig for levering til prosjekter på Vestlandet.

I Bergensområdet har Duri fra før to godt etablerte selgere med kunnskap om produktene, markedet og kundebasen. Undersøkelser som selskapet har gjennomført viser at Bergen topper listen over steder håndverkere ønsker seg en butikketablering.

– Åpningen av Duri avd. Fredrikstad i november 2023, som vår første nyetablering utenom våre to utsalg i Oslo, har allerede vist seg å være en suksess. Duri Fagprofil ser nå frem til å ønske håndverkere og byggdriftere velkommen til den nye proffbutikken i Bergen hvor vi skal fortsette å strekke oss for å være førstevalget for fagfolk, sier Mattis Røisland.

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.