Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Karl Johans gate. Foto_Espen Grønli.jpg

Foto: Espen Grønli

Annonse
Gerflor annons

Det blir designfest i Oslo i september

10.-12. september blir det igjen Designers’ Saturday i Oslo. Arrangementet er en viktig møteplass for blant andre arkitekter, møbelprodusenter og designere, og har denne gang tema «Change».

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Messer
Dele

Designers’ Saturday arrangeres annethvert år og har siden 1986 vært Norges viktigste møteplass for bransjen. Ingenting var sikkert for annerledesåret 2021, men med stort engasjement og pågangsmot er det nå klart at det blir designfest også i år. Og aldri har det vært viktigere å møtes enn nå.

– Jeg tror folk er sulteforet på å møte kolleger på noe annet enn en skjerm. Vi skal endelig møtes, se hverandre i øynene, le og drikke et glass vin sammen igjen, sier Jonas Stokke, designer og styreleder i Designers’ Saturday i en pressemelding.

–  Her skapes en arena for fag og håndverk, der man kan jobbe sammen og skape nye synergier. Man skal få ta og føle på materialer og strukturer igjen, og bli oppdatert på produktnyheter og leverandører av det ypperste innen design og bærekraft. 

Se flere bilder
Styreleder Jonas Stokke. Foto_Espen Grønli.jpg

Foto: Espen Grønli

Jonas Stokke, designer og styreleder i Designers’ Saturday

DS utvides

Nytt i år er at arrangementet starter med ny fagdag på fredagen fredag, før det er tradisjonell DS på lørdagen. Arrangementet avsluttes med publikumssøndag på det nye Nasjonalmuseet.

Under årets arrangement inviteres designstudenter og designere i etableringsfasen til å konkurrere om priser i konkurransen Designers’ Saturday Awards Best Talents 2021. Finalistenes prosjekter blir vist i foajeen i Nasjonalmuseet.

Årets tema «Change» gjenspeiler et økt behov for fleksibilitet både i hjemmet og på arbeidsplassen.

– Pandemien har fungert som en slags akselerator for design i endring. Vi må tenke nytt, og det er noe som berører oss alle, sier Jonas Stokke, designer og styreleder i Designers’ Saturday.

Mer informasjon
Les mer
DESIGNERS’ SATURDAY
  • Arrangeres i Oslo 10. - 12. september 2021.
  • DS er Norges største designarrangement, og den viktigste møteplassen for design- og interiørarkitektur i Norge.
  • Oppsto i New York på 1970-tallet som en reaksjon på store messehaller, og ble startet i Oslo i 1986.
  • Parallelt med Designers’ Saturday Awards Best Talents 2021 arrangeres Polestars årlige designkonkurranse for unge designere og studenter. (about.polestar.com/polestar-design-contest)
  • I Designers’ Saturday Awards Best Interior, konkurrerer de beste innredningsprosjektene i 2020 og 2021 om heder og ære.
  • Per nå er over 80 utstillere påmeldt, blant dem er Polyflor Nordic med varemerket Artigo. 

designerssaturday.no

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.