menu
Annonse

Designkonsept fra Tarkett åpner for nye mønstergulv

Med kolleksjonen «Segno» tar Tarkett utviklingen av parkettgulv i eik til et nytt nivå. Med det modulære designkonseptet kan gulvet legges på mange ulike måter, blant annet i fiskebeinsmønster, ruter, flettemønster eller helt nye mønstre.

Mari Andersen Rosenberg/ifi.no 15.11.2019 cloud_download

fullscreen
  • For dem som ønsker et skandinavisk, enkelt og elegant uttrykk fullt av karakter, er Segno Eik Blonde et godt valg. Det er svakt pigmentert med et naturlig uttrykk.

    Foto: Tarkett

  • Foto: Tarkett

Annonse

Mønstergulv har fått en renessanse de siste årene. Den klassiske fiskebeinsparketten har inntatt mange hjem, og de hollandske rutene begynner også for alvor å prege interiørbildet.

– Det er en klar tendens at kundene i større grad ønsker, og drømmer, om mønstergulv, sier Ingeborg Bigum Borgen, markedssjef hos Tarkett.

RUSTIKK:

Det mørke gulvet Segno Eik Old Brown uttrykker en tydelig karakter og dybde, og får frem den klassiske og varme følelsen. Den børstede overflaten er behandlet med hardvoksolje, og de lette fasene forsterker det rustikke uttrykket.
camera_alt (Tarkett)

Format for muligheter

TIDLØST:

Segno Eik er naturlig og tidløst, og treets naturlige utseende kommer godt frem. Den mykt børstede overflaten og de skrå kantene skaper et uttrykksfullt og vakkert gulv.
camera_alt (Tarkett)

For å kunne møte kundenes ønsker om mønstergulv, har Tarkett derfor lansert en ny kolleksjon med modulære tregulv som kan legges på mange ulike måter, enten i tradisjonelle mønstre eller nye kreative uttrykk.

– Segno består av høyreplanker og venstreplanker som sammen kan skape mange ulike mønstre. Slik kan gulvet skreddersys etter hva kunden vil ha, forteller Bigum Borgen.

Tarkett har en oppskriftsbok med forslag til ulike mønstre gulvet kan legges i, og i tillegg kan kunden fritt designe sitt eget mønster – en drøm for kreative arkitekter.

– Formatet på planken gjør at det åpnes for ganske mange muligheter. Det er egentlig bare kreativiteten som kan sette grenser, sier hun.

Kolleksjonen er tilpasset både privatpersoner og arkitekter, og kan godt legges i offentlige rom som hoteller, møterom eller butikker.

Vakkert spill

LYST:

Segno Eik Limestone er behandlet med en hvitpigmentert hardvoksolje som gir en dus nyanse som minner om kalkstein. Gulvet passer til alt fra den klassiske bygårdsleligheten til det arkitekttegnede, moderne huset.
camera_alt (Tarkett)

Segno kombinerer Tarkett sin kvalitet på materiale og finish med det modulære designkonseptet som gjør det mulig å skape unike gulvmønster for ulike miljøer, sier Bigum Borgen.

Kolleksjonen består av fem farger, basert på bestselgerne i kolleksjonen Heritage; Eik Limestone, Eik Blonde, Eik, Eik Old Grey og Eik Old Brown.

– Gulvplankene har en børstet og hardvoksoljet overflate som gir vakkert spill i treverket. Når gulvet legges i ulike vinkler gir et innfallende lys et ytterligere designelement til plankene, som skaper en dynamisk og vakker visuell effekt, forteller Bigum Borgen.

Plankene har lett fas og er 120 mm brede, 600 mm lange og 11 mm tykke. Gulvet limes til et plant underlag og bør legges av en håndverker for best resultat.

Til huskelisten
Disse gulvene er brukt:

Hovedbilde: Segno Eik Old Grey – TARKETT

add_circle_outline

Bilde med sort kjøkken: Segno Eik Blonde – TARKETT

add_circle_outline

Rustikk: Segno Eik Old Brown – TARKETT

add_circle_outline

Tidløst: Segno Eik – TARKETT

add_circle_outline

Lyst: Segno Eik Limestone – TARKETT

add_circle_outline
Annonse

Mer Informasjon

Annonse

Nyeste artikler

Annonse
Annonse
Messe annons
Messe annons