Design og interiør til frokost

IFI var på plass hjemme hos den franske ambassadøren til Norge for å snakke om interiørtrender 2022.

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Design og interiør til frokost

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Like før jul i fjor åpnet den franske ambassadøren til Norge, H.E. Mr. Pierre-Mathieu Duhamel dørene til sin residens for et frokostmøte om den kommende messen Maison & Objet i Paris. Deltagerne fikk en presentasjon av messens internasjonale markedsansvarlig Alexandra Iftimiciuc. Det ble også tid til å høre om interiørtrender for 2022.
Dele på Pinterest Franske ambassadøren

Foto: Robert Walmann/ifi.no

ÅPNET DØRENE: H.E. Mr. Pierre-Mathieu Duhamel åpnet dørene til sin residens for et frokostmøte om den kommende messen Maison & Objet i Paris og for å høre om interiørtrender 2022.

IFI fikk ordet

Basert på innspill fra IFIs medlemmer, holdt Robert Walmann fra IFI, et innlegg om interiørtrender for 2022, og hvordan pandemien har spilt en rolle i trendbildet når det gjelder valg av materialer, farger og stil. Rundt frokostbordet satt representanter for blant annet farge og utforming, norsk designindustri, interiørarktiter og møbeldesign.

Arrangementet ble stødig ledet av Joséphine Sconza fra Promosalons Norge.

Dele på Pinterest Robert Walmann

Foto: Joséphine Sconza

IFI OM TRENDER: Robert Walmann fra IFI holdt et innlegg på engelsk om hvordan IFIs medlemmer ser for seg interiørtrender i 2022. – Det blir mer tekstiler, tapet, tepper og varme farger, sier han.


Dele på Pinterest Frokost

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FRANSK FROKOST: Frokost i den franske ambassadeboligen serveres med stil.


Dele på Pinterest Franske ambassaden

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FULL KONTROLL: Joséphine Sconza fra Promosalons Norge har full kontroll på messer i hele Frankrike. Hun sørger for at nordmenn får med seg de viktige messene i landet.


Dele på Pinterest MAISON & OBJET

Foto: Robert Walmann/ifi.no

KLART FOR MESSE: Maison & Objet Paris er messen som samler og leder det internasjonale design-, interiør- og livsstilsamfunnet. I år arrangeres messen i Paris fra 24. - 28. mars 2022.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt