Deco Systems inspirerer med egen oppussing

Hos Deco Systems i Sandefjord pusser de opp kontorene med lister og rosetter i alle varianter. − Når kundene kommer hit skal de si «WOW», sier Rune Tetlivold.

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Deco Systems inspirerer med egen oppussing

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Daglig leder hos Deco Systems, Rune Tetlivold, er fornøyd. Det nærmer seg slutten på den store fornyelsen av kontorlokalene i Sandefjord. Her er alle flater, unntatt taket pusset opp. Alle rom er utsmykket med ulike tak- og fotlister fra eget sortiment. Her er også rosetter og listefrie løsninger, samt et helt nytt produkt som Tetlivold mener vil bli lagt merke til: Lister med lys.

Dele på Pinterest Kontor

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LEVENDE ROM: Det er utrolig hva dekor og lister kan gjøre med et rom. – Levende rom gir kreative tanker, mener Hilde Askedal Christiansen.

Skaper opplevelser

− Vi ønsket å skape en opplevelse. Nå kunder og samarbeidspartnere kommer inn hit, vil de se hvor mye lister kan gjøre med et rom. Bare se her, sier han og peker ned på fotlistene i fellesarealet. Der er elektriker Mads Clemmetsen, bedre kjent som «MadsPusserOpp» på Instagram, i full gang med å kople på strømmen. − Bli lys, sier han. Og det ble lys. Listene lyser opp og gir rommet ny utstråling.

Dele på Pinterest lyslister

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LISTER SOM LYSER: Listene som lyser er lister fra Deco Systems som er laget for å sette inn LED-lys − Vi har samarbeidet med Norlux for å komme frem til hvilke lys som passer best til disse listene, forteller Rune Tetlivold.

Gjør det selv

Dette er lister med ferdig glass til LED-striper. Du kan bare sette inn LED-striper med ulikt lys i listene og kople de sammen. Til slutt ber du elektrikeren kople systemet til strøm.
− Vi har samarbeidet med Norlux, og de har kommet med forslag til hvilke lys som passer til disse løsningene. Snart vil lys og lister bli lagt ut i vår nettbutikk. Dette er et «Gjør-Det-Selv» -produkt som kan brukes i alle rom, forteller Tetlivold.

Dele på Pinterest Elektriker

Foto: Robert Walmann/ifi.no

SER LYSET: Mads Clemmetsen er elektriker hos Eltera AS. Han er også kjent som @madspusseropp på Instagram. Nå er han hos Deco Systems for å installere lister med LED-lys.

Dele på Pinterest Detalj

Foto: Robert Walmann/ifi.no

HÅNDVERKSDETALJER: – Legg merke til hvordan denne listen er avsluttet. En håndverker ser denne lekre detaljen med en gang, mener Johnny Hoff hos Deco Systems.


Kundene har ventet

Elektriker Mads, med sine 40.000 følgere på Instagram, mener kundene har ventet lenge på denne lys-løsningen i lister.
− Ja, dette er etterspurt. Før har vi måttet lage egne provisoriske løsninger. Nå kommer alt fiks ferdig fra Deco Systems. Jeg skal montere disse listene selv med et farget lys i et vinrom hjemme. Disse listene vil være perfekt i inngangspartier, i en gang eller i rom som du vil gi en «boost», sier 26-åringen som også snart er å se i TV-serien «Eventyrlig Oppussing».

Dele på Pinterest I ETT MED VEGGEN.JPG

Foto: Robert Walmann/ifi.no

I ETT MED VEGGEN: På ett av kontorene er det montert skjulte lister som går i ett ned langs veggen. – Listene er så tynne i enden at de er sparklet ut i null. Valentino har brukt denne løsningen i sin butikk i Oslo, forteller Hilde Askedal Christiansen.

Dele på Pinterest Toalett

Foto: Robert Walmann/ifi.no

PEKER OPPOVER: På toalettet er det høye lister på veggen som peker oppover. – Det er en artig detalj som blir lagt merke til, forteller Rune Tetlivold.


Listige løsninger

På kontoret til Hilde Askedal Christiansen finner vi en «mursteinsvegg» og en «trebjelke» i taket. Det ser ekte ut, men er nok et fiffig produkt fra Deco Systems.
− Trebjelken er laget i polyuretan, og veggen er hvit isopor som er malt med tilhørende maling. Det gir en spennende effekt, mener hun. Askedal Christiansen forteller at selskapet listefrie løsninger er godt representert i kontordelen. − Denne listefrie døren er lekker, sier hun og viser frem døra til nabokontoret.

Dele på Pinterest Ser ut som stein

Foto: Robert Walmann/ifi.no

SOM STEIN: På kontoret til Hilde Askedal Christiansen er det satt opp tre og steindekor som virker ekte. −Trebjelken er laget i polyuretan, og veggen er hvit isopor som er malt med tilhørende maling, forteller hun.

Dele på Pinterest Ansatte i Deco Systems

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FAMILIEN VOKSER: Det er vekst i Deco Systems familien. Flere ansatte er på vei inn i selskapet. – Vi jakter nå på en markeds- og kommunikasjonsansvarlig. Det er spennende tider i selskapet, sier daglig leder, Rune Tetlivold. (Fra venstre: Mads Clemmetsen, Johnny Hoff, Hilde A Christiansen, Knut Arild Kooyman, Rune Tetlivold, Morten T Karlsen)


Inspirerer og demonstrerer

Også showrommet er pusset opp. Her skal det vises mer i detalj hvordan løsningene til Deco Systems fungerer.
− Her skal kundene blant annet få se hva som skal til for å bruke listefrie løsninger på vinduer og dører. Vi skal også vise lister med LED-lys som lyser opp i taket. Dette rommet skal brukes både til inspirasjon og demonstrasjon, forteller Rune Tetlivold.

Dele på Pinterest Showrom

Foto: Robert Walmann/ifi.no

NYTT SHOWROM: Showrommet er også pusset opp. Her skal Deco Systems vise frem alle sine smarte løsninger.


Dele på Pinterest Rune Tetlivold

Foto: Robert Walmann/ifi.no

KLAPPET OG KLART: Om lag 300 kvadratmeter er pusset opp. – Vi ønsker at våre kontorer skal fungere som et slags showrom. Med mange av våre løsninger representert, sier Rune Tetlivold.


Dele på Pinterest Dør

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LISTFRI DØR: Deco Systems er kjent for sine listefrie løsninger. Det blir selvsagt vist på en kontordør.

SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt