Deco Systems åpner nettbutikk

- Vi vil gjøre produktene mer tilgjengelige, sier daglig leder Rune Tetlivold.

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Deco Systems åpner nettbutikk

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Deco Systems AS i Sandefjord gjør suksess med sine listverk, rosetter, søyler, listefrie vinduer og fasadedekor for bolig og prosjektmarkedet. 

All Time High

- Vi har hatt All Time High i mars og april og trykket fra privatkunder, kjeder og prosjektmarkedet øker på. Så her er det god stemning om dagen, sier daglig leder Rune Tetlivold. 

Til proff og privat

Dele på Pinterest Bilde av nettbutikk

Foto: Robert Walmann/ifi.no

RETT PÅ NETT: Deco Systems har lansert egen webshop. Her får du alt fra lister, rosetter og listefritt. - Vi tror dette er fremtiden, sier daglig leder Rune Tetlidvold. 

Nå har selskapet nettopp lansert sin egen webshop. For å tilgjengeliggjøre produktene på en ny måte. Noe de tror er en fordel for kunder og interesserte.

  - Vi åpnet nettbutikken nylig. Nå strømmer ordrene inn fra proff- og privatkunder, forteller han

Ingen negative reaksjoner

Tetlivold forklarer at nettsiden er laget slik at proffkunder får se sine priser.

- Det har ikke kommet negative reaksjoner på dette ennå, så vi har stor tro på denne butikkløsningen, sier han.  

Dele på Pinterest Bilde av nettbutikk

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LETT PÅ NETT: Det skal være enkelt å handle fra Deco Systems nye nettbutikk. Her finner du det meste av hva selskapet selger.

Jo enklere – jo bedre

Tetlivold forteller at det meste av selskapets produkter ligger i nettbutikken, men med få unntak.

- Du kan handle alt av lister, rosetter og listefritt. Smygplatene våre er veldig populære. Alt blir pakket og sendt fra oss og vi sender til alle. Det skal være enkelt å bruke nettbutikken og veien skal være kort fra du klikker til du har produktene i hendene, sier han. 

Dele på Pinterest Olaf Rimstad, Rune Tetlivold og Hilde A. Christiansen.

Foto: Robert Walmann/ifi.no

GOD STEMNING: Det går så det suser for Deco Systems. I mars og april satte selskapet All Time High. - Vi feirer suksessen med å gjøre produktene enda mer tilgjengelige i vår nye nettbutikk, forteller (f.v.) Olaf Rimstad, Rune Tetlivold og Hilde A. Christiansen.

Mer Informasjon

Deco Systems AS

Deco Systems AS er leverandør av listverk, rosetter, søyler, listefrie vinduer og fasadedekor for bolig og prosjektmarkedet. Alle produkter blir laget i Polystyren (XPS) eller Polyuretan (PU), noe som gjør at de tåler fuktighet, man slipper tunge løft og oppfyller norske miljøkrav.    

LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt