FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Haze LP 850-FotoModulyss-Danfloor.jpg

Foto: Moduyss/Danfloor

Danfloor tar over Modulyss i Norge

Den danske teppeprodusenten Danfloor representerer nå også Modulyss teppefliser på det norske markedet. Danfloor har solgt sine egne tepper til kontrakts- og boligmarkedet i Norge i 12 år, og samarbeider fra før med Modulyss på andre nordiske markeder.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele
Annonse
IFI annons

Etter at Danfloor ble introdusert på det norske markedet i 2010, har den danske teppeprodusenten gjort seg et godt navn innen både kontrakts- og boligmarkedet for heldekkende tepper og teppefliser. Fra nå av skal de også representere belgiske Modulyss i Norge.

– Danfloor har helt siden Modulyss ble etablert, ført deres teppefliskolleksjoner på andre nordiske markeder, og derfor var det nærliggende at vi og vår norske organisasjon skulle representere Modulyss også i Norge, sier administrerende direktør Jesper Jensen. 

Se flere bilder
Designene Polder, Dune og Meadow fra Haze-kolleksjonen

Foto: Modulyss/Danfloor

SERTIFISERT: I Heritage inngår kolleksjonene Cobbles, Haze, Dune, Meadow og Polder. Disse lages med 100 prosent Econylgarn og er Cradle to Cradle-sertifisert. 

Sirkulære firkanter

Danfloor har base i Herning i Midtjylland og er en ledende produsent av tepper med stor grad av bruk av gjenbruksmaterialer i form av garn og baksider. Selskapet ble stiftet i 1973, og er siden 2002 en del av det globale konsernet Ulster Carpet Group.

Modulyss designer, produserer og leverer vegg-til-veggtepper og teppefliser av høy kvalitet til det internasjonale kommersielle markedet. Selskapet ble etablert i 2010 og kombinerer kreativitet, funksjonalitet og bærekraft med interiørtrender og kompetanse.

– Modulyss har høyt fokus på bærekraft, og selv om teppeflisene er firkanter, er de også sirkulære, sier Jensen. 


Kombinasjonsmuligheter med teppefliser

De totalt 670 ulike produktene og fargene på teppeflisene fra Modulyss er delt inn i 8 kolleksjonsgrupper, med 40 individuelle stiler. Teppeflisene kan mikses og matches fritt på tvers av kolleksjonene, og hele 163 produkter er sertifisert i henhold til Cradle to Cradle. Selskapet er også tilknyttet prosjektet Healthy Seas, som kjøper inn brukte og forlatte fiskegarn, og bruker dem til å lage teppegarnet Econyl. Til deler av kolleksjonen benyttes baksidematerialet EcoBack, som har nådd Gold i Cradle to Cradle-systemet. 

Se flere bilder
Teppeflisene Haze, fra Modulyss

Foto: Modulyss/Danfloor

KULTURARV: Teppeflisene Haze inngår i kolleksjonsgruppen Heritage, som er inspirert av kulturlandskapet og historien til den belgiske regionen Flandern. Haze kommer i 6 naturlige og nedtonende farger, enten med loop pile eller cut pile.


Med produktlevering følger ansvar
Økonomi

Med produktlevering følger ansvar

Interiørkonsulentens rolle har utviklet seg fra å velge farger og materialer til kundenes prosjekter, til også selv å kjøpe inn og levere interiørproduktene til kunden. Med dette følger...

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.