FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
FargerikeKjedetreff-Danfloor-Foto-KleppaMedia.jpg

Foto: Kleppa Media/Fargerike

Danfloor kåret til beste leverandør hos Fargerike

I løpet av de to dagene med Fargerikes kjedetreff ble det avholdt fagdager, messe med 40 leverandører og kåring av de beste prestasjonene fra 2021. Teppeleverandøren Danfloor ble belønnet for god oppfølging, vekst og sortiment.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Danfloor
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Fargerike kunne igjen samle butikker og leverandører til messe og kjedetreff med fysisk oppmøte på Gardermoen i midten av oktober. 40 leverandører stilte på «speed-dating» i egne stands, der butikkene fikk presentert både tapeter, tekstiler maling, verktøy, tepper og gulv. Danfloor ble av butikkene stemt frem som Årets leverandør 2021 med begrunnelsen at salgskorpset teppeleverandøren har i Norge, har jobbet tett og effektivt mot butikkene. I de siste årene har Danfloor vokst sammen med Fargerike. De har et godt sortiment og er gode på leveringer og oppfølging i butikk.

Se flere bilder
Danfloor får pris

Foto: Kleppa Media/Fargerike

FARGERIKEFAVORITT: Butikkene i Fargerike har stemt fram årets leverandør: Danfloor, og Per Ottar Knutsen tok stolt imot prisen fra Harald Rønneberg og Tale Henningsen. 


Se flere bilder
kjedetreff Fargerike

Foto: Kleppa Media/Fargerike

KJEDETREFF MED MESSE: Fargerike kunne igjen samle butikker og leverandører til messe og kjedetreff med fysisk oppmøte på Gardermoen i midten av oktober. 40 leverandører stilte på «speed-dating» i egne stands, der butikkene fikk presentert både tapeter, tekstiler maling, verktøy, tepper og gulv.    

Flere vinnere

Under festkvelden ble det kåret ytterligere tre vinnere i Fargerike Awards:

  • Årets Fargeriker 2021 – Berit Getz Tutrum fra Fargerike Alnabru: For et stort personlig engasjement, fokus på utvikling og samarbeidende lederstil, samt involvering i kjedens prosjekter og fokusområder.
  • Beste praksis 2021– Fargerike Larvik: En butikk som engasjerer seg sterkt lokalt, og jobber aktivt og godt med lokal markedsføring.
  • Årets butikk 2021 – Fargerike Valdres: Butikken har vokst både i privat- og proffsegmentet og har flyttet inn i nye lokaler sammen med Varmefag og Flisekompaniet og der skapt et flott interiørsenter for oppussing. 
Se flere bilder
Berit Getz Tutrum, Fargerike Alnabru

Foto: Kleppa Media/Fargerike

ROLLEMODELL: – Jeg har alltid som mål å gjøre mitt beste, og motivasjonen til å yte det lille ekstra for kundene og mine fantastiske kolleger i Fargerike-familien er enda større, sa Berit Getz Tutrum da hun ble kåret til Årets Fargeriker 2021.


Se flere bilder
Fargerike Valdres

Foto: Kleppa Media/Fargerike

FREMOVERLENT: Fargerike Valdres ble belønnet for å være fremoverlente, kompetente, og gode på kundeservice. Butikksjef Torjei Rosendal forklarer seieren slik: – De viktigste er selvfølgelig de ansatte. Vi har et fenomenalt lag som jobber godt sammen. Vi tør å utfordre hverandre og alle bidrar med innspill og utviklingsmuligheter. 


Se flere bilder
Fargerike Larvik

Foto: Kleppa Media/Fargerike

LOKAL FORANKRING: Under pandemien gjennomførte Fargerike Larvik en «Damenes aften» med hele 300 deltakere. Ved kjedetreffet fikk butikken prisen for Beste praksis i 2021. Butikksjef Wibeke Lund, er stolt av gjengen og teamet sitt som allerede har satt seg nye mål: dette skal de jobbe for å oppleve igjen.

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.