Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Raymond Årsbog-SV-Dana Lim.jpg

Foto: Dana Lim

Dana Lim styrker laget på Nord-Vestlandet

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Dana Lim
Dele

Dana Lim har hentet inn solid kompetanse for å styrke sin tilstedeværelse på Nord-Vestlandet. Med over elleve års bransjeerfaring fra byggevarehandel og lim-, sparkel-, og fugemassesegmentet, er Raymond Årsbog nylig blitt ansatt som distriktssjef for Møre og Romsdal

Raymond Årsbog har drevet med salg hele livet, og har opparbeidet seg et stort nettverk i byggevarebransjen i Norge. Etter en liten pause fra byggevarehandel og forhandlersalg, ser Molde-baserte Årsbog frem til å plukke opp gamle kunstner.

– Jeg kommer til å jobbe mye med den samme kundemassen jeg kjenner til fra før, og jeg gleder meg til å ta opp kontakten med nettverket mitt og Dana Lim sine kunder, sier han.

– Dana Lim er en av Skandinavias største produsent av lim, sparkel og fugemasse, og jeg har allerede fått inntrykk av en solid bedrift med noen helt spesielle konkurransefortrinn. Med egen produksjon, utviklingsavdeling og laboratorium i Danmark, sitter Dana Lim på en helt unik kompetanse innenfor dette segmentet. Det er veldig fint å vite at du har et godt støtteapparat i ryggen, forteller Årsbog, og tilføyer:  

– I tillegg er Dana lim langt fremme når det gjelder dokumentasjon, miljøkrav og sertifiseringer, samt testing av elastisitet og bevegelsesopptak som bransjen stiller stadig strengere krav om.

Agathe Børhaug, Country Manager i Dana Lim Norge, er veldig fornøyd med ansettelsen av Årsbog:

– Vi er veldig glade for å ha med Raymond på laget, som har en solid erfaring innen forskjellig type salg, og ikke minst innenfor vårt segment med lim, sparkel og fugemasse. Dette gjør at vi kan øke vår tilstedeværelse på Nord-Vestlandet, og bidra til ytterligere vekst på det norske markedet.

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Galleri: Her er Heimtextil 2023
Messer

Galleri: Her er Heimtextil 2023

10.-12. januar var det duket for den store Heimtextil-messa i Frankfurt. I tillegg til den inspirerende trendutstillingen, finner man store messehaller fulle med nyheter. Se hva vi...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.