FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
IFI Årskonferanse-05-FotoIverValkvæIFIno.jpg

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

Dana Lim kommer med nyheter på Bygg Reis Deg

I forbindelse med Bygg Reis Deg på Lillestrøm lanserer Dana Lim Norge flere nye produkter. – Vi er aktive både i nybygg- og rehabiliteringsmarkedet, og ser fram til å møte eksisterende kontakter og nye potensielle partnere på messen, sier Agathe Børhaug, Country Manager for Dana Lim Norge.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Dana Lim Norge, en ledende aktør innen lim- og fugemasse til byggebransjen, vil kunngjøre spennende nyheter i forbindelse med messen Bygg Reis Deg på Lillestrøm 18.-21. oktober. I egen stand på messen vil selskapet introdusere et nytt produkt som er en kombinasjon av monteringslim og fugemasse, med et bredt bruksområder og passer til de fleste materialer og underlag, skriver selskapet i en pressemelding.

Se flere bilder
Combi Tack/Clear Tack

Foto: Dana Lim

COMBI TACK/CLEAR TACK er et nytt produkt som er en kombinasjon av monteringslim og fugemasse, med et bredt bruksområder og passer til de fleste materialer og underlag.

Allsidig og multifunksjonelt

Produktet vil være tilgjengelig i et stort utvalg av farger, inkludert transparent, og er et godt valg for alle som søker et produkt med et bredt spekter av bruksmuligheter. Det kan benyttes til de fleste fuginger og liminger, montering av ulike materialer, og har flere gode brukeregenskaper; det er luktfritt, hurtigherdende, overmalbar, elastisk, vannfasthet, og temperaturbestandighet opptil 90 grader.

– Vi er begeistret for å presentere dette nye produktet på den kommende Bygg Reis Deg messen. Med denne lanseringen viser vi vår forpliktelse til å levere allsidige og pålitelige løsninger for våre kunder, sier Rune Ludvigsen, Key Account Manager i Dana Lim Norge i pressemeldingen.

Se flere bilder
Rune Ludvigsen, Dana Lim Norge

Foto: Chera Westman/ifi.no

PÅLITELIG:  – Med denne lanseringen viser vi vår forpliktelse til å levere allsidige og pålitelige løsninger for våre kunder, uttaler Rune Ludvigsen, Key Account Manager i Dana Lim Norge.

Flere spennende nyheter

I tillegg til denne produktlanseringen vil Dana Lim Norge presentere løsninger for taktil merking og universell utforming, samt det nye fugeskummet East Foam 588 som ikke krever kurs. I tillegg et bredt sortiment av overgangslister fra deres partner Genesis, ledende leverandør innen denne typen løsninger. Genesis sitt sortiment tilbyr nærmest ubegrensede muligheter når det kommer til profiler, farger og materialer.

– Vi er aktive både i nybygg- og rehabiliteringsmarkedet, og vi ser fram til å møte eksisterende kontakter og nye potensielle partnere på messen. Dana Lim har en omfattende produktportefølje og dyp kunnskap om løsninger for ulike områder. Vi ser frem til å vise hva vi kan og hvordan vi kan løse fremtidige utfordringer, sier Agathe Børhaug, Country Manager for Dana Lim Norge.

Se flere bilder
Agathe Børhaug, Dana Lim Norge

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

MANGE PRODUKTER: – Dana Lim har en omfattende produktportefølje og dyp kunnskap om løsninger for ulike områder, sier Agathe Børhaug, Country Manager for Dana Lim Norge.

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.