D. Nysted åpner fremtidens faghandel

900 kvadratmeter faghandel, delt opp i ulike soner spekket med inspirasjon og forklarende demoflater. Det er fremtidens faghandel, mener D. Nysted AS som feirer 75-årsjubileum med å åpne en ny butikk i Sandnes.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
D. Nysted åpner fremtidens faghandel

Foto: D. Nysted

– Vi bygger et konsept som gjør at kundene både skal bli inspirert og forstå hvordan de legger opp ulike typer behandlinger fra bunn av. Vi vil både lokke kunden, gi nye idéer og informere om ulike produktgrupper. I butikken legger vi vekt på produktgrupper som markedet vil ha, og som vises i ulike interiørprogrammer på tv, sier Asle Nysted, daglig leder for Didrik Nysted AS i Sandnes. 

Dele på Pinterest viser fremgangsmåte

Foto: D. Nysted

FREMGANGSMÅTE: I fullskala demovegger kan kunden selv se hvordan ulike behandlinger bygges opp fra bunn av. Demoflatene skal både inspirere kundene og lære dem å bruke produktene på riktig måte. 


Dele på Pinterest inspirasjonsmiljø

Foto: D. Nysted AS

INSPIRASJON: Store volumer med en miks av ulike produkter som føres i butikken, skal inspirere kunden til å gjøre det fint både ute og inne. 

Sprek 75-åring

Selskapet feirer i år 75-års jubileum med butikkåpning 26. januar. Selskapet har 75 ansatte i både faghandel og egen håndverkeravdeling, og driver fra før stor butikk og hovedkontor fra Stokkamyra 3a. Frem til i høst hadde de også butikk i Sandnes sentrum.

– Etter 66 år med butikkdrift i sentrum, la vi ned den siste butikken der i høst. Vi liker sentrum og ville gjerne ha fortsatt der, men når kundene ikke vil handle i sentrum måtte vi tilpasse oss og tenke annerledes, sier han.

– Vi har fokus på kunden og vårt motto er «Vår kunnskap din garanti, vi setter farge på tilværelsen».  Vi har oppdatert kunnskap og fargekonsulenter som kan både farger og produkter godt, sier han. 

Dele på Pinterest lang historia

Foto: D. Nysted AS

TRYGGHET I LENGDEN:  D. Nysted AS har vært en del av Sandnes historia siden 1946. Med butikkutsalg og egne håndverkere har selskapet lang erfaring fra store og små prosjekter fra både profesjonelle og private oppdragsgivere.  


Dele på Pinterest hyller med tekstil og tilbehør

Foto: D. Nysted AS

STILIG DISPLAY:  Sameksponering dempet sorte hyller med ulike produkter som hører sammen, gir et levende og flott butikkmiljø.

Inspirasjon og mestring

I et utviklingsområde på Hove, like ved en splitter ny avkjøring fra E39 sør for sentrum, har de isteden etablert en ny, moderne butikk. Nærmeste nabo er OBS Bygg og Felleskjøpet.

– Vi er stolte av å etablere en ny, inspirerende butikk. Her fokuserer vi på inspirasjon og på at kundene skal trives. De skal få inspirasjon, så vel innvendig som utvendig. Våre fargekonsulenter og betjeningen er god og erfaren, og med butikksjef Marit Haukeland i spissen skal de motivere og hjelpe kundene, sier Nysted.

Dele på Pinterest tapetmiljø

Foto: D. Nysted AS

VARIASJON: Med tapet på veggen er det lett å skape et levende miljø. At mønstre og farger gir liv og ikke nødvendigvis kræsjer med interiøret i øvrig, demonstreres i inspirasjonsmiljøer i butikken.


Dele på Pinterest fargebar med prøver

Foto: D. Nysted AS

STORE PRØVER:  Et eget utvalg av favorittfarger kompletterer fargebaren og skal gjøre det enklere for kunden å velge trygge og gode farger. Det er høyt under taket, og over fargebaren henger enda større prøver, sammen med inspirerende bilder.     

«Fremtidens faghandel»

Butikken har 900 kvadratmeter salgsflate, pluss kontorer og andre rom, og er delt inn i ulike soner med utstrakt bruk av inspirerende utstillinger som forklarer fremgangsmåter. Det er egne avdelinger for uterom, solskjerming, baderom, gulv og tapet. Hove-butikken skal være et inspirasjonssentrum for kunder, og har egen proffavdeling for håndverkere. Her kan kunden også bestille håndverkstjenester fra selskapets egne håndverkere.

– Vi bygger fremtidens faghandel, sier daglig leder Asle Nysted. 

Dele på Pinterest gulvsortiment

Foto: D. Nysted AS

GULVMILJØ: Butikken har et stort gulvsortiment, med en både tepper, parkett og klikk-vinyl. 

Se flere bilder fra butikken i bildekarusellen øverst på siden!


Mer Informasjon

D. Nysted AS

  • Etablert: 1946
  • Mesterbedrift
  • Medlem av MLF siden 1958
  • Godkjent våtromsbedrift
  • 75 ansatte
  • Daglig leder: Asle Nysted
  • Mottok fargehandlerprisen fra IFI 2002
  • Årets fargehandel/faghandel: 2017, 2018 og 2019
  • Åpner ny butikk 26. januar 2021
LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt