Fargemagasinet logo
Se flere bilder
4.jpg

Foto: Privat

Charlotte er IFIs nye kreative leder

Hun er lidenskapelig opptatt av alt som har med mat, stemning, interiør, omgivelser, totalopplevelse å gjøre. Møt Charlotte Holberg Sveinsen – ny fargesjef og kreativ leder hos IFI, Informasjonskontoret for farge og interiør.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

ifi.no
Dele

– Det gode må vi skape selv. Det er vårt valg: hvordan vi vil ha det rundt oss, hvilke verdier vi står for, hvilket fotavtrykk vi vil sette, hvem vi vil være og hvordan vi ønsker å ha det, sier gründer, cafédriver og kokebokforfatter Charlotte Holberg Sveinsen.

Ansikt utad

For 13 år siden startet hun Skafferiet på Hovinsholm, Helgøya. Og selv om cafeen ble en suksess både fysisk, på nett og i kokebokform, er den nå historie. Isteden har Charlotte funnet en annen måte å spre god stemning, inspirasjon og få folk til å møtes. I starten av november tjuvstartet hun jobben som kreativ leder og fargejsef i IFI (Informasjonskontoret for farge og interiør). Rollen som IFIs ansikt utad, tar hun over etter Bjørg Owren.

Hos IFI skal Charlotte jobbe med merkevarebygging og bidra til å gjøre IFI, overflatebransjen og medlemmene mer synlige utad.

– Jeg er alltid ute etter gåsehudopplevelser – og etter å dele det som er bra med andre for å gi gode og stemningsfulle opplevelser, sier Charlotte, som ønsker å motivere til å bruke mer farger – «fordi det er bra for deg og gjør deg glad» – og til både å pusse opp og å ta valg som holder i lengden.

Se flere bilder
Charlotte Holberg Sveinsen

Foto: Iver Valkvæ/ifi.no

ØKT SYNLIGHET: Hos IFI skal Charlotte jobbe med merkevarebygging og bidra til å gjøre IFI, overflatebransjen og medlemmene mer synlige utad.

Bred erfaring

Med seg har hun erfaringer fra å ha laget fire kokebøker, fra bladet Lev Landlig der hun har vært skribent, og en stor dose humor.

– Jeg elsker farger, morsomme eller uventede grep, produkter eller handlinger som får en til å tenke litt ekstra eller trekke på smilebåndet på en god måte, sier hun og tilstår at hun er en maksimalist som digger overdimensjonerte detaljer og litt rare ting – under forutsetning av at det er ekte og gjennomført, enten det handler om klær, interiør, mat eller aktiviteter.

Bergensk nasjonalskatt restaurert
Prosjekter

Bergensk nasjonalskatt restaurert

De monumentale freskomaleriene i Hotel Bergen Børs har gjenoppstått i fordums glans. Kirkemalermester Norbert Seidel har renset, reparert og tolket Axel Revolds bilder fra byens historie...

Galleri: Her er Heimtextil 2023
Messer

Galleri: Her er Heimtextil 2023

10.-12. januar var det duket for den store Heimtextil-messa i Frankfurt. I tillegg til den inspirerende trendutstillingen, finner man store messehaller fulle med nyheter. Se hva vi...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.