Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
1. Huntonit fabrikken.JPG

Foto: Byggma

Byggma ny hovedaksjonær i Norske Skog

Etter et aksjekjøp som Byggma ASA gjennomførte denne uken, eier Byggma-konsernet og dets eierskap samlet 17,7 prosent av Norske Skog.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

– Vi opplever at vi har investert i et svært solid selskap. Jeg tar av meg hatten og gir full honnør til det Norske Skog-ledelsen og Norske Skog-styret har utrettet, sier konsernsjef Geir Drangsland i Byggma ASA i en pressemelding. Byggma ASA er nå største aksjonær i Norske Skog. 

Se flere bilder
Portrett Konsernsjef Geir Drangsland i BYGGMA ASA

Foto: Byggma

NY HOVEDAKSONÆR: Konsernsjef Geir Drangsland i Byggma gir honnør til ledelsen i Norske Skog. Etter aksjekjøp denne uken eier Byggma ASA samlet 17,7 prosent av Norske Skog.    

Byggma er som Norske Skog i en verdikjede som bruker tre-basert råstoff i stort omfang, og samarbeider også tett med skogeierne.

– Vi synes at Norske Skog konsernet har gjort en rekke fornuftige strategivalg, og da tenker jeg i første rekke på investeringene som er gjort innen energiforsyning og for å starte med pappemballasje. Vi støtter det Norske Skog har gjort 100 prosent, sier Drangsland.

Både Norske Skog og Byggma utvikler lønnsom tre-basert industri. Drangsland sier kunnskapsdeling og god dialog mellom selskapene kan være med på å skaffe økt lønnsomhet i begge selskap.

Mer informasjon
Les mer
OM BYGGMA GROUP

Byggma Group er et børsnotert konsern, som blant annet består av Huntonit AS, Forestia AS, Uldal AS, Masonite Beams AB, Smartpanel AS, AS Byggform, Aneta Lighting AS og Aneta Lighting AB.

Hovedkontoret ligger på Vennesla i Agder. Byggma ASA har totalt nesten 750 ansatte og omsetter for over 2 milliarder NOK

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.