Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
tebo_2-FotoDuriFagprofil.jpg

Foto: Tebo/Duri fagprofil

BTG kjøper svensk verktøyleverandør

Eierne til Duri Fagprofil, Byggtilbehørs Gruppen AS (BTG), kjøper tre svenske produsenter av verktøy og tilbehør for håndverkeren. Ved oppkjøpet styrkes selskapsgruppens sortiment og kompetanse innen bygg og anleggbransjen, spesielt innen flis- og murverktøy.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Annonse
Fargemagasinet.no annons

Byggtilbehørs Gruppen AS (BTG) og BTB Holding AB-selskapene Tebo Byggtillbehör AB (Tebo), Tebo Specialproduktion AB og Bjärnums Redskapsfabrik AB, går sammen under felles eierskap i BTG. Dette skriver selskapet i en pressemelding.

BTG er morselskap i en gruppe selskap innen nisjeprodukter for byggebransjen, og der inngår blant annet Duri Fagprofil AS, som forhandler Tebos produkter i Norge.

Se flere bilder
verktøy flis og mur

Foto: Tebo/Duri fagprofil

SAMLER KREFTER: Byggtilbehørs Gruppen AS har kjøpt svenske TEBO Byggtillbehör AB som er en viktig aktør innen bl.a. flis- og murverktøy.

Økt nærvær i Norge

Daglig leder i BTB Holding-selskapene, Martin Palmkvist, fortsetter sitt eierskap i BTG og som daglig leder for de overførte selskapene.

– Dette kommer til å skape fantastiske muligheter, der vi sammen kan styrke og utvikle våre produkter og varemerker i et vesentlig større marked. Vår samlede bredde i produkter, kompetanse og ressurser, gjør at vi nå kan forsterke vår eksport til Norge og flere land i Europa. TEBO, som en svensk kvalitetsmerkevare, har et stort internasjonalt potensial, sier Martin Palmkvist.

Se flere bilder
Martin Palmkvist

Foto: Tebo/Duri fagprofil

GODT VERKTØY: Vår samlede bredde i produkter, kompetanse og ressurser, gjør at vi nå kan forsterke vår eksport til Norge og flere land i Europa. TEBO, som en svensk kvalitetsmerkevare, har et stort internasjonalt potensial, sier Martin Palmkvist.

Nye muligheter

– Vi har savnet en partner med profesjonell kompetanse og produktutvalg innen segmentet mur- og flisverktøy, maskiner, profiler og annet tilbehør. Nå har vi den mest profesjonelle i Skandinavia, og kanskje til og med i Europa, med oss på laget. Martin har bygget opp Tebo til markedsleder innen sitt område med spesialkompetanse, unike produkter og profilering, samt bred distribusjon over hele Sverige. Nå skal vi sammen se på en rekke nye muligheter, sier Morten Røisland, styreformann i BTG. 

Mer informasjon
Les mer
OM BTG

Byggtilbehørs Gruppen AS (BTG) er en aktiv eier og konsolidator av små og mellomstore nisjeselskap innen byggevarehandelen. BTG støtter utviklingen av sine uavhengige datterselskap og deres spesialistsjefer for sammen å forbedre og skape lønnsom tilvekst. Siden etableringen i 2006 har BTG bygget opp en tilbehørsgruppe med ti operative selskap i Norge og Sverige.

BTB Holding-selskapene omsetter årlig 200 millioner kroner, og sammen med andre selskap som BTG er engasjert i som eiere, nærmer nå den årlige omsetningen i BTG seg 1,2 milliarder kroner og cirka 230 ansatte. 

Fuger og tetter med høy styrke
Produktaktuelt

Fuger og tetter med høy styrke

Bostik H750 SEAL’N’BOND PREMIUM er spesielt utviklet for en varig elastisk tetting av ekspansjonsfuger for kjøkken, bad, dusj samt industrielle bruksområder med varierende underlag...

Fugeskum i mindre emballasje
Produktaktuelt

Fugeskum i mindre emballasje

Fugeskummet Sika Boom-157 All Seasons kommer nå i en ny, liten forpakning: 250 ml. Sika Boom-157 All Seasons er et selvekspanderende polyuretanskum som kan brukes året rundt –...

En helt naturlig maling
Produktaktuelt

En helt naturlig maling

Med Wibo Natura inngår du en pakt med planeten. Malingen er utviklet med naturen i tankene og er en linoljeemulsjon, fri for mikroplast og konserveringsstoffer, og er et naturlig...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.