Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
BTG bransjesenter-2023-FotoCheraWestmanIFIno-07.jpg

Foto: Chera Westman/ifi.no

BTG etablerer fagsenter for overflatebransjen

Byggtilbehørs Gruppen, BTG, åpner et kompetansesenter for håndverkere og leverandører i overflatebransjen. Lokaler som tidligere huset administrasjonen for datterselskapet Duri, bygges nå om til å romme båser og rom for produktdemonstrasjoner, møter og kurs.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

I etasjen over Duris store håndverksbutikk på Brobekk i Oslo, etablerer morselskapet Byggtilbehørs Gruppen, BTG, et kompetansesenter for overflatebransjen. I de tidligere kontorene bygges båser og rom som kan brukes til produktdemonstrasjoner, opplæring og kurs. I lokalene finnes også mulighet for å leie møterom.

Se flere bilder
rekke med treregler bygget i båser

Foto: Chera Westman/ifi.no

ØVING OG PRØVING: I en rekke båser blir det mulighet for å øve på belegg og montering av sluk. Andre steder i lokalet kan man trene på maling, sparkling og strimling.   

Plass for partnere

Daglig leder i BTG, Urban Styffe, forteller at flere av bransjens leverandører er med som partnere i prosjektet, og at det finnes plass for flere.

– Her blir det mulighet for å vise frem produkter, trene på montering av sluk, installasjon av belegg og tepper, sparkling og strimling med mer. Det finnes ikke et tilsvarende tilbud i Oslo, og vi tror behovet for opplæring er stort, sier Styffe.

– Våre partnere kan benytte seg av fagsenteret for å holde kurs, gjennomføre produktdemonstrasjon eller for å holde møter. Og vi åpner også for utleie til andre bedrifter og fagutdanninger. Hele bransjen; produsenter, leverandører og håndverksbedrifter er velkomne, sier Styffe.

Se flere bilder
mann viser vegg med plater og isolasjon

Foto: Chera Westman/ifi.no

DRIKKEKARTONG: Noen av cellekontorene er gjort om til produktfremvisning. Her viser Urban Styffe ulike bygningsmaterialer som Duri har i sortimentet. Her er et system med stendere og plater laget av gjenvunnet papir og drikkekartong. 

Tørt tre råtner ikke
Teknisk

Tørt tre råtner ikke

Det er ikke malingens feil om kledningen råtner. Uansett type overflatebehandling gjelder at treverket skal være tørt. Er ytterveggen dessuten riktig konstruert, vil eventuell tilført...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.