FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
CombiTack-ClearTack-FotoDanaLim.jpg

Foto: Dana Lim

Brukervennlig kombinasjon av lim og fugemasse

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

Dana Lim
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Dana Lim introduserer et nytt produkt, en kombinasjon av monteringslim og fugemasse, som har praktisk talt ubegrensede bruksområder når det gjelder materialer og underlag. Dana Lim Combi Tack lanseres på messen Bygg Reis Deg i oktober, og vil være tilgjengelig i et stort utvalg av farger, inkludert transparent som Clear Tack.

Combi Tack/Clear Tack benyttes til de fleste fuginger og liminger, montering av ulike materialer, og har flere gode brukeregenskaper; det er luktfritt, hurtigherdende, overmalbar, elastisk, vannfasthet, og temperaturbestandighet opptil 90 grader.

Produktet har egenskaper som gjør det egnet for en rekke bruksområder, fra metall, tre og glass til våte overflater. Det tåler saltvann, syrer og baser. Dana Lims nye produkt oppfyller kravene for BREEAM-sertifisering og er næringsmiddelgodkjent.

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.