Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
CombiTack-ClearTack-FotoDanaLim.jpg

Foto: Dana Lim

Brukervennlig kombinasjon av lim og fugemasse

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

Dana Lim
Dele
Annonse
IFI annons

Dana Lim introduserer et nytt produkt, en kombinasjon av monteringslim og fugemasse, som har praktisk talt ubegrensede bruksområder når det gjelder materialer og underlag. Dana Lim Combi Tack lanseres på messen Bygg Reis Deg i oktober, og vil være tilgjengelig i et stort utvalg av farger, inkludert transparent som Clear Tack.

Combi Tack/Clear Tack benyttes til de fleste fuginger og liminger, montering av ulike materialer, og har flere gode brukeregenskaper; det er luktfritt, hurtigherdende, overmalbar, elastisk, vannfasthet, og temperaturbestandighet opptil 90 grader.

Produktet har egenskaper som gjør det egnet for en rekke bruksområder, fra metall, tre og glass til våte overflater. Det tåler saltvann, syrer og baser. Dana Lims nye produkt oppfyller kravene for BREEAM-sertifisering og er næringsmiddelgodkjent.

Kombinert masse for fug og lim
Produktaktuelt

Kombinert masse for fug og lim

Combi Tack 547 fra Dana Lim er et kraftig og elastisk produkt som kombinerer fugemasse og lim, og som passer for montering, fuging og tetting både inne og ute. Godkjent for våtrom,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.