FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
TRADISJONEN TRO.JPG

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Bonusprogram på eksport

Kundefordelsprogrammet Flügger Andelen har vært en suksess i Norge og spredt seg til Sverige, Danmark og Island der kjeden har egne butikker. Totalt har ulike organisasjoner hittil fått over 3 millioner kroner i støtte gjennom programmet i de ulike landene.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Flügger
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Siden Flügger Andelen ble etablert i 2017 har Flügger Norge delt ut over 2,5 millioner kroner i bonusstøtte til lokale lag, klubber og foreninger over hele landet.

Konseptet er opprinnelig en norsk idé, som har høstet så positive tilbakemeldinger at den har gått på eksport. Flügger-butikkene i Sverige, Danmark og Island er allerede godt i gang med Flügger Andelen med stor suksess.

Se flere bilder
Steffen Eide, Flügger

Foto: Robert Walmann/ifi.no

GODE KUNDEOPPLEVELSER: − Jeg tror historiene om vårt engasjement for ideelle organisasjoner er med på å skape en god kundeopplevelse. Det at kundene kan være med å bestemme hvem de vil støtte er positivt. Vi håper Flügger Andelen vil motivere flere konsumenter til å handle maling hos oss, sier Steffen Kristian Eide.

Bidrar til frivilligheten

Gjennom de fire utbetalingene som hittil er blitt gjennomført i Norge, Sveriges to utbetalinger og de første utbetalingene fra Danmark og Island har Flügger til sammen gitt over tre millioner kroner i økonomisk støtte til alt fra idrettsforeninger til skolemusikk, natur- og dyrevern og organisasjoner som hjelper syke og utsatte i samfunnet.

– Flügger ønsker å gi tilbake til samfunnet, og vi er stolte og ydmyke over å kunne bidra til frivilligheten i Norge på denne måten, sier Steffen Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen.

Se flere bilder
Norsk Luftambulanse får bonusstøtte

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TRADISJONEN TRO: I år er det andre gang Stiftelsen Norsk Luftambulanse får penger gjennom Flügger Andelen. − Vi er ydmyke over å få bidra til stiftelsens viktige arbeid, sier Steffen Kristian Eide hos Flügger (t.v.). Erland Kroken fra stiftelsen er imponert over hvordan Flügger organiserer sitt fordelsprogram. – Det er tett på genialt, sier han. 

Alle vinner

Kunden får rabatt på kassalappen, og en prosentandel av verdien på kjøpet betales ut ved årets slutt ut til den forening som kunden velger å støtte. Det koster ingenting for foreningene å være medlem, og antallet medlemmer vokser hver uke. En valgfri, enkel registrering på nettsidene til Flügger Andelen, gjør at kunden automatisk får en SMS når Flügger Andelen har kampanjer.

– Flügger Andelen konseptet har bare i Norge over 950 medlemmer som ønsker at medlemmene skal bruke fordelene ved konseptet og støtte deres forening. Flügger Andelen er «vinn-vinn-vinn» for medlemmene, foreningen og butikkene våre, sier han.

Mer informasjon
Les mer
Dette er Flügger Andelen

Flügger Andelen fungerer som grasrotandelen til Norsk Tipping. Flügger tilbyr 20 prosent rabatt på alt av maling og verktøy i alle Flügger farve butikker. I tillegg til dette gir malingprodusenten fem prosent tilbake til ideelle organisasjoner, idrettslag og korps. Alt kunden trenger å si er hvem de ønsker å gi sin andel til, så registreres din rabatt og støtte på kassen i butikken. I 2022 vil Flügger dele ut over 500 000 kroner. 

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.