Bonusprogram på eksport

Kundefordelsprogrammet Flügger Andelen har vært en suksess i Norge og spredt seg til Sverige, Danmark og Island der kjeden har egne butikker. Totalt har ulike organisasjoner hittil fått over 3 millioner kroner i støtte gjennom programmet i de ulike landene.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Bonusprogram på eksport

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Siden Flügger Andelen ble etablert i 2017 har Flügger Norge delt ut over 2,5 millioner kroner i bonusstøtte til lokale lag, klubber og foreninger over hele landet.

Konseptet er opprinnelig en norsk idé, som har høstet så positive tilbakemeldinger at den har gått på eksport. Flügger-butikkene i Sverige, Danmark og Island er allerede godt i gang med Flügger Andelen med stor suksess.

Dele på Pinterest Steffen Eide, Flügger

Foto: Robert Walmann/ifi.no

GODE KUNDEOPPLEVELSER: − Jeg tror historiene om vårt engasjement for ideelle organisasjoner er med på å skape en god kundeopplevelse. Det at kundene kan være med å bestemme hvem de vil støtte er positivt. Vi håper Flügger Andelen vil motivere flere konsumenter til å handle maling hos oss, sier Steffen Kristian Eide.

Bidrar til frivilligheten

Gjennom de fire utbetalingene som hittil er blitt gjennomført i Norge, Sveriges to utbetalinger og de første utbetalingene fra Danmark og Island har Flügger til sammen gitt over tre millioner kroner i økonomisk støtte til alt fra idrettsforeninger til skolemusikk, natur- og dyrevern og organisasjoner som hjelper syke og utsatte i samfunnet.

– Flügger ønsker å gi tilbake til samfunnet, og vi er stolte og ydmyke over å kunne bidra til frivilligheten i Norge på denne måten, sier Steffen Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen.

Dele på Pinterest Norsk Luftambulanse får bonusstøtte

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TRADISJONEN TRO: I år er det andre gang Stiftelsen Norsk Luftambulanse får penger gjennom Flügger Andelen. − Vi er ydmyke over å få bidra til stiftelsens viktige arbeid, sier Steffen Kristian Eide hos Flügger (t.v.). Erland Kroken fra stiftelsen er imponert over hvordan Flügger organiserer sitt fordelsprogram. – Det er tett på genialt, sier han. 

Alle vinner

Kunden får rabatt på kassalappen, og en prosentandel av verdien på kjøpet betales ut ved årets slutt ut til den forening som kunden velger å støtte. Det koster ingenting for foreningene å være medlem, og antallet medlemmer vokser hver uke. En valgfri, enkel registrering på nettsidene til Flügger Andelen, gjør at kunden automatisk får en SMS når Flügger Andelen har kampanjer.

– Flügger Andelen konseptet har bare i Norge over 950 medlemmer som ønsker at medlemmene skal bruke fordelene ved konseptet og støtte deres forening. Flügger Andelen er «vinn-vinn-vinn» for medlemmene, foreningen og butikkene våre, sier han.

Mer Informasjon

Dette er Flügger Andelen

Flügger Andelen fungerer som grasrotandelen til Norsk Tipping. Flügger tilbyr 20 prosent rabatt på alt av maling og verktøy i alle Flügger farve butikker. I tillegg til dette gir malingprodusenten fem prosent tilbake til ideelle organisasjoner, idrettslag og korps. Alt kunden trenger å si er hvem de ønsker å gi sin andel til, så registreres din rabatt og støtte på kassen i butikken. I 2022 vil Flügger dele ut over 500 000 kroner. 

LES OGSÅ
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt