FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Bjelin-Prisvinner.jpg

Foto: Bjelin

Bjelins herdede tregulv prisbelønnet

Bjelins serie av herdet tre vant Best of NeoCon 2023-prisen i kategorien Natural Materials nylig. NeoCon arrangeres i Chicago hvert år.

Charlotte Holberg Sveinsen/ifi.no

Charlotte Holberg Sveinsen/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

BjelinTregulv
Dele
Annonse
IFI annons

Holdbare gulv

– Det som utmerker seg med Bjelins herdede tregulv, er at de har banebrytende teknologier bak seg, noe som gjør dem ekstra holdbare, sier daglig leder for USA, Zach Adams.

Gulvene inneholder de patenterte teknologiene Woodura og 5G Dry, utviklet av av Bjelins interne søsterselskap Välinge Innovation.

Woodura er en overflateteknologi som sikrer at gulvene er tre ganger sterkere enn konstruerte tregulv, mens bare en tiendedel av treet er nødvendig.

Det lekkasjesikre 5G Dry gulvlåsesystemet sikrer en rask, enkel og holdbare installasjon uten lim eller spiker. En vanntett fuge hindrer vann i å trenge gjennom panelene og skade undergulvet. 

Bjelins sortiment leveres i Skandinaviske farger, fra dype og mørkebrune inspirert av skogene, til helt lyse som lange, lyse sommerdager.

Se flere bilder
lyst tregulv

Foto: Bjelin

WOODURA: Det slitesterke Wooduragulvet fra Bjelin.

Begeistring

Bjelin er begeistret for at de har vunnet denne prestisjefulle prisen:

– Dette er et bevis på at vår serie med herdede tregulv er unik. Laget av europeisk tre av høy kvalitet, er disse gulvene slitesterke, vakkert designet og et mer bærekraftig alternativ, sier Zach Adams.

Neocon er en viktig begivenhet og plattform for kommersiell interiørdesign. Best of NeoCon er det offisielle prisprogrammet som hedrer nye produkter. Vinnerne ble overrakt gull-og sølvpriser i 52 kategorier.

Bjelin vant prisen med sitt herdede tre klasse 33.

Se flere bilder
pris

Foto: Bjelin

GJEV PRIS: Bjelin vant nylig en ny pris for sine gulv.

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.