FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Fredrik Alfredsson-FotoBjelin.jpg

Foto: Bjelin

Bjelin ansetter ny global salgssjef

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

gulvBjelin
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Fredrik Alfredsson er ny global salgssjef med ansvar for salg av alle gulvprodukter under varemerket Bjelin. Alfredsson har en solid bakgrunn fra gulvbransjen og har jobbet nesten 20 år hos den svenske gulvleverandøren Kährs som blant annet CCO med globalt ansvar for detaljhandel og distribusjon. Han kommer nærmest fra Sveriges ledende gulvdistributør SGD, der han var administrerende direktør med ansvar for å konsolidere grossistvirksomheten gjennom oppkjøp og nyetableringer til ett konsern.

Bjelins herdede tregulv og parkettgulv produseres i Sverige og Kroatia og selges i Skandinavia, flere europeiske land, samt USA og Kina.

– Jeg gleder meg til å bidra til veksten av varemerket Bjelin, som er kjent for sin høye kvalitet. Tilgangen til patentert teknologi fra Välinge Innovation i kombinasjon med produksjon og kommersialisering av gulv er unik, sier han.

Bjelin er en del av det familieeide selskapet Pervanovo med hovedkontor i Viken, sør i Sverige, med moderne produksjonsenheter i Kroatia. Gruppen har 2 200 ansatte med en årlig omsetning på 2 milliarder svenske kroner. 

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.