Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Owatrol-hefte.jpg

Foto: InHouse/Owatrol

«Bibelen» for behandling av terrasser og utemøbler i tre

Bjørg Owren/ifi.no

Bjørg Owren/ifi.no
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

InHouse
Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å bevare terrasser og hagemøbler på best mulig måte, må en kjenne egenskapene til materialet som skal behandles. I Owatrols hefte «Hvordan behandle utendørs treverk» gis en kortfattet oversikt over materialer som brukes mest i det norske markedet nå.

Ulike typer løvtrær, bartrær og tropisk tresorter har ulike egenskaper som man må kjenne til. I tillegg må en også holde orden på alle produktene som er industrielt behandlet, for å gi materialet et spesielt utseende eller bli mindre påvirket av vær og vind.

– Selv de materialene vi tenker er vedlikeholdsfrie, trenger pleie, sier Torhild Rustenberg i InHouse Group og fortsetter: Trenger du en liten oppdatering eller «jukselapp» før sesongen starter for fullt, så er katalogen vår «Hvordan behandle utendørs treverk» midt i blinken. Den er som en liten bibel, for å finne veien til riktig behandling av terrasse og utemøbler.

Heftet ble utgitt i fjor, og kommer i en oppdatert versjon i år. Det tar for seg trykkimpregnert furu, sedertre, sibirsk lerk, nordisk eik, thermotre, kebony, eksotiske treslag, Royal og kompositt. For hver kategori beskrives produktets egenskaper, og hvordan både nytt og tidligere behandlet skal vedlikeholdes.

Rustenberg forteller også at Owatrol-produktene får ny forpakning i vår, og at dette rulles ut i butikkene etter hvert som gamle bokser selges ut. 

Se flere bilder
info hefte

Foto: InHouse/Owatrol

OPPDATERT TREINFO: Veien til riktig behandling av ulike treslag finner du i den oppdaterte brosjyren fra Owatrol. 

Se flere bilder
teakolje

Foto: InHouse/Owatrol

NY BOKS: Produktene kommer i år i ny emballasje.    


Jordan vet hvordan
Bransjenytt

Jordan vet hvordan

I samarbeid med Jernia, Fargerike, Obs Bygg og Montér, har Jordan kommet opp med Jordan-initiativet. Det har som formål å gi noe tilbake til samfunnet ved å pusse opp et verdig lokale...

Lekne vegger
Produktaktuelt

Lekne vegger

Med maksimalisme, farger, planter og dyr i skjønn forening, er Omexcos tapetkolleksjon, Birds of paradise, en måte å booste humøret på og drømme seg bort til paradis. Her kan interiøret...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.