Annonse

Beckers med tre trendpaletter for 2021

For året som kommer lanserer malingprodusenten Beckers tre farepaletter. De tre stilsporene «Joyful Yellow», «Grounded Green» og «Bold Blue» har alle fire farger, som kan kombineres til stilfulle interiør.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Beckers med tre trendpaletter for 2021

Foto: Beckers

Med inspirasjon fra 1980-tallets energigivende pasteller, moderne landlig liv, og et storslått interiør kombinert med gjenbruksgjenstander, har Beckers satt sammen tre fargestiler for 2021.

«Joyful «Yellow», «Grounded Green» og «Bold Blue» består av fire ulike farger, som kan kombineres som hovedfarger og aksenter, og utgjøre en lekker helhet både enkeltrom og hele boliger. 

«Joyful Yellow»

Farger gir energi og påvirker oss følelsesmessig. Dette er tanken bak trenden Joyful Yellow, med referanser tilbake til 1980- og 1990-tallet. Fargene i Joyful Yellow passer spesielt godt sammen med lekne mønstre som prikker og striper, kontraster og tilsynelatende tilfeldige blomsterbuketter. 

Dele på Pinterest palett, joyful yellow

Foto: Beckers

PALETT: I fargepaletten «Joyful Yellow” er den mildt solgule Stäpp 612 hovedfarge, og aksentfargene heter Pudderrosa 673, Tomat 685 og Pistage 802. 

Annonse
Dele på Pinterest stil Joyful Yellow

Foto: Beckers

JOYFUL YELLOW: Trenden Joyful Yellow gir referanser til 1980- og 1990-tallet. Fargene passer godt sammen med lekne mønstre som prikker og striper, kontraster og tilsynelatende tilfeldige blomsterbuketter. 


«Grounded Green»

Den andre trenden, Grounded Green, symboliserer et enkelt landlig liv, med moderne bekvemmeligheter. Den grønne bølgen fortsetter, der naturlige elementer møtes. Rotting, marmor, lin og heklet tekstil fungerer utmerket med fargene i denne trenden. 

Dele på Pinterest Grounded green, palett

Foto: Beckers

PALETT: Hovedfargen heter Emalj 819, aksentfargene heter Grönt te 846, Syrenlila 694 og Lugn 554. 

Annonse
Dele på Pinterest grounded green, stil

Foto: Beckers

GROUNDED GREEN: Trenden Grounded Green symboliserer et enkelt landlig liv, med moderne bekvemmeligheter. Den grønne bølgen fortsetter, der naturlige elementer møtes. Trenden kombinerer to grønne toner – en mild lys, og en mørkere for «stabilitet» – kombinert med en stråbeige.


«Bold Blue»

Den tredje fargetrenden går under navnet Bold Blue, og er Beckers’ mest kreative trend for sesongen. Nøkkelord som storslått og estetikk, kombineres med gjenbruk og «gjør-det-selv». Vintage, oljemalerier, gullspeil, store planter og myke tepper er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Trenden gir referanser til 1700-tallet, så vel som 1970-tallet. 

Dele på Pinterest palett, bold blue

Foto: Beckers

PALETTEN: Fargetrenden Bold Blue inneholder en hovedfarge i dempet askeblå, som danner en solid base. Vintage, gull, myke tepper og store planter er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Hovedfargen heter Tromb 769, aksentfargene heter Impulsiv 864, Innerlig 810 og Stork 557.

Dele på Pinterest Bold blue, stil

Foto: Beckers

BOLLD BLUE: Bold Blue er Beckers’ mest kreative trend for sesongen. Nøkkelord som storslått og estetikk, kombineres med gjenbruk og «gjør-det-selv». Vintage, oljemalerier, gullspeil, store planter og myke tepper er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Trenden gir referanser til 1700-tallet, så vel som 1970-tallet.


Annonse

Mer Informasjon

LES OGSÅ
Annonse
SISTE ARTIKLER
Flere artikler
 
Annonse
Annonse