FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
BRD 2019 081019.jpg

Foto: BRD

Både fysisk og digital Bygg Reis Deg i oktober

– «Bygg Reis Deg» skal gjennomføres som normalt, sier adm.dir. Gunnar Glavin Nybø i et nyhetsbrev til utstillere og samarbeidspartnere.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

Bygg Reis Deg
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

«Bygg Reis Deg»-messen gjennomføres som planlagt 20.-23. oktober. Det er messens styre og administrasjon fast bestemt på. Med mindre det blir forbudt fra myndighetenes side, vil derfor utstillere og besøkende igjen kunne møtes på byggebransjens store møteplass.

– Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang, gjør at vi har god tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. I tillegg kommer vi med et nytt tilbud hvor man kan delta med en digital stand for å øke synligheten og rekkevidden av sin deltagelse, skriver adm.dir. Gunnar Glavin Nybø i det siste nyhetsbrevet fra «Bygg Reis Deg».

Arrangøren forholder seg til de tilbakemeldinger de får fra Næringsdepartementet, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet som gjelder gjenåpning av store åpne arrangementer. 

Se flere bilder
Gunnar Glavin Nybø

Foto: Erik Burås/Fremtidens Byggenæring

BESTEMT: Styret og administrasjonen med Gunnar Glavin Nybø i spissen, er fast bestemt på at det blir BRD-messe i oktober. 

Messe på nett også

– Slik det ser ut nå kan vi gjennomføre «Bygg Reis Deg» som planlagt uten restriksjoner til høsten. Dersom det skulle bli endringer i situasjonen og myndighetene forbyr messe arrangementer i oktober, vil våre utstillere få tilbud om å få tilbakebetalt sin standleie eller opprettholde sin bestilling til neste messe. Utover dette gjelder vårt reglement som normalt, melder han videre.

Utover den fysiske messen på Norges Varemesse i Lillestrøm, åpnes det også for en digital messedeltakelse. «Bygg Reis Deg» har som mange andre notert seg den globale trenden med digitale møteplasser og jobber med å etablere en digital messeplattform. Prosjektet har støtte fra Innovasjon Norge og utføres i samarbeid med Netfair AS.

– Den digitale messen vil fungere som et supplement til den fysiske messen og bidra til at våre utstillere når ut til et enda større publikum og øker sin synlighet. I åpningstiden under messedagene, 20-23 oktober skal både de fysiske- og digitale messestandene være bemannet, ser han.

Se flere bilder
BRD 2019

Foto: BRD

BYGGER UT: «Bygg Reis Deg» bygger en digital plattform med messe også på nett. Denne skal øke utstillernes synlighet og gi dem flere besøkende.

Neste generasjon One Supreme
Produktaktuelt

Neste generasjon One Supreme

I One Supreme har Nordsjö forfinet allerede gode egenskaper. Malingen har påfallende gode påføringsegenskaper med en eksepsjonell dekkevne og en fyldig konsistens som gjør den både...

Raffinert og variert bredde
Produktaktuelt

Raffinert og variert bredde

Raffinerte farger, varierte mønstre og spennende detaljer byr tapetkolleksjonen Asperia på. Her kombineres gode design med fine farger og vakker tekstur, til en fornuftig pris. Asperia...

Raffinerte fargekombinasjoner
Produktaktuelt

Raffinerte fargekombinasjoner

Brazil er en spennende og utradisjonell fiberkolleksjon i en tykk og luksuriøs fiberkvalitet. Kolleksjonen inneholder morsomme og annerledes design, med mye karakter. Fargene og fargekombinasjonene...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.