FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Picture Anders Börgdal-SV.jpg

Foto: Unilin

Anders Börgdal er ny nordisk CEO for Unilin Nordic

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Pergo
Dele
Annonse
IFI annons

Unilin Nordic AB, selskapet bak Pergo-merket, ønsker Anders Börgdal velkommen som ny nordisk CEO i selskapet og dets 5 markeder i Norden. Anders overtar etter tidligere CEO, Martina Axell, som nå fortsetter sin karriere som CEO i svenske Granngården.

Anders har bakgrunn fra salg og markedsføring av premium merkevarer, blant annet  DUX, Golfstore, Mercedes-Benz og annen detaljhandel. Hans siste stilling var hos Unilin som Global Brand Manager for Pergo, hvor han ledet rebrandingen av merkevare- og kommunikasjonsstrategien på globalt nivå.

Som ny CEO i Unilin Nordic AB er Anders klar til å ta utfordringen med å lede og utvikle selskapets virksomhet i det nordiske markedet. Han ser frem til å jobbe med et av de mest respekterte premium merkene i gulvindustrien og med en nordisk organisasjon som verdsetter partnerskap med sine kunder.

– Jeg er utrolig takknemlig for å få muligheten til å jobbe med Unilin og deres nordiske virksomhet som ny CEO. Å kunne jobbe med en så kompetent organisasjon som er opptatt av å drive endring og sette kundene i fokus er virkelig inspirerende. Jeg ser frem til å bygge videre på Unilins fremgangsrike arv og ta selskapet til neste nivå, sier han.

Unilin Nordic AB ser frem til en spennende fremtid under Anders' ledelse, og vi er overbevist om at hans erfaring og kompetanse vil ta selskapet til nye høyder i det nordiske markedet.

Tømrer selger listverk
Nytt om navn

Tømrer selger listverk

I starten av august startet Øyvind Rygh som salgsansvarlig for region Vest-, Nord- og Midt-Norge i Deco Systems. Rygh har fagbrev som tømrer og har en lang yrkeskarriere innenfor...

Fra Innedagen til Inneuken
Bransjenytt

Fra Innedagen til Inneuken

For andre år på rad arrangerer IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør Innedagen – som nå er utvidet til Inneuken. Under Inneuken blir det høy aktivitet med filming og innholdsproduksjon...

Storeys kjøper Fantasi Interiør
Bransjenytt

Storeys kjøper Fantasi Interiør

Refurbia Group AS, som eier Storeys, har inngått avtale om oppkjøp av Fantasi Interiør AS. Ønsket er å bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort, ved å kombinere erfaring,...

Annonse
NCS annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.