FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
Se flere bilder
Picture Anders Börgdal-SV.jpg

Foto: Unilin

Anders Börgdal er ny nordisk CEO for Unilin Nordic

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Nytt om navn

Etiketter

Pergo
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Unilin Nordic AB, selskapet bak Pergo-merket, ønsker Anders Börgdal velkommen som ny nordisk CEO i selskapet og dets 5 markeder i Norden. Anders overtar etter tidligere CEO, Martina Axell, som nå fortsetter sin karriere som CEO i svenske Granngården.

Anders har bakgrunn fra salg og markedsføring av premium merkevarer, blant annet  DUX, Golfstore, Mercedes-Benz og annen detaljhandel. Hans siste stilling var hos Unilin som Global Brand Manager for Pergo, hvor han ledet rebrandingen av merkevare- og kommunikasjonsstrategien på globalt nivå.

Som ny CEO i Unilin Nordic AB er Anders klar til å ta utfordringen med å lede og utvikle selskapets virksomhet i det nordiske markedet. Han ser frem til å jobbe med et av de mest respekterte premium merkene i gulvindustrien og med en nordisk organisasjon som verdsetter partnerskap med sine kunder.

– Jeg er utrolig takknemlig for å få muligheten til å jobbe med Unilin og deres nordiske virksomhet som ny CEO. Å kunne jobbe med en så kompetent organisasjon som er opptatt av å drive endring og sette kundene i fokus er virkelig inspirerende. Jeg ser frem til å bygge videre på Unilins fremgangsrike arv og ta selskapet til neste nivå, sier han.

Unilin Nordic AB ser frem til en spennende fremtid under Anders' ledelse, og vi er overbevist om at hans erfaring og kompetanse vil ta selskapet til nye høyder i det nordiske markedet.

Neste generasjon One Supreme
Produktaktuelt

Neste generasjon One Supreme

I One Supreme har Nordsjö forfinet allerede gode egenskaper. Malingen har påfallende gode påføringsegenskaper med en eksepsjonell dekkevne og en fyldig konsistens som gjør den både...

Raffinert og variert bredde
Produktaktuelt

Raffinert og variert bredde

Raffinerte farger, varierte mønstre og spennende detaljer byr tapetkolleksjonen Asperia på. Her kombineres gode design med fine farger og vakker tekstur, til en fornuftig pris. Asperia...

Raffinerte fargekombinasjoner
Produktaktuelt

Raffinerte fargekombinasjoner

Brazil er en spennende og utradisjonell fiberkolleksjon i en tykk og luksuriøs fiberkvalitet. Kolleksjonen inneholder morsomme og annerledes design, med mye karakter. Fargene og fargekombinasjonene...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.