Fargemagasinet logo
Se flere bilder
bau_pr_2020_09_BAU_Hybrid_2021.jpg

Foto: BAU

Annonse
Gerflor annons

Alternativ løsning for byggmessen «BAU» 2021

2021 utgaven av byggmessen «BAU» vil ikke bli arrangert i sin tradisjonelle form på grunn av coronaviruset.

Robert Walmann/ifi.no

Robert Walmann/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Kategorier

Bransjenytt

Etiketter

BAU
Dele

«BAU» er en verdensledende messe for arkitektur, byggevarer og systemer. De avholder normalt sin messe annet hvert år i München. Men i 2021 vil det bli store endringer i messeopplegget.   

Begge deler

Arrangøren vil i stedet legge opp til det de kaller en «hybridmesse». Det betyr at utstillere kan vise frem sine produkter via digitale løsninger. Det vil samtidig bli avholdt en fysisk, men langt mindre møteplass i ICM Internasjonale Kongress Senter i München. Herfra vil det bli livestream av debatter og foredrag. Selskaper og utstillere som ikke er til stede i München og som også ønsker å vise seg frem digitalt kan også gjøre det fra sine respektive lokasjoner. Dette skjer i perioden 13-15 januar.

Detaljer rundt det nye messekonseptet finnes på messens hjemmeside. www.bau-muenchen.com        

Alt blir normalt i 2023

Forberedelsene til BAU 2023 er allerede i gang og messens talspersoner sier at i 2023 vil alt bli som normalt. Det vil også da bli lagt til rette for digitale løsninger om noen utstillere ønsker dette. Så langt melder messeledelsen at alle de utstillerne som ikke deltar i 2021, vil være tilbake i 2023. 

Sett underlag og gulv i system
Teknisk

Sett underlag og gulv i system

Gevinsten med et godt valgt gulvunderlag er større enn mange gulvkunder er klar over. Hovedformålet med gulvunderlag er å øke komforten, beskytte gulvet og å forlenge gulvets levetid....

Mal Proff i mål med roadshow
Håndverk

Mal Proff i mål med roadshow

Nå er Mal Proff Roadshow kommet i mål etter å ha besøkt 14 steder rundt om i Norge. Sammen med 20 utstillere har de lokket mange besøkere med nye produkter, pizza og hamburgere. Flere...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.