BAU

Alternativ løsning for byggmessen «BAU» 2021

2021 utgaven av byggmessen «BAU» vil ikke bli arrangert i sin tradisjonelle form på grunn av coronaviruset.

Av Robert Walmann/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Alternativ løsning for byggmessen «BAU» 2021

Foto: BAU

«BAU» er en verdensledende messe for arkitektur, byggevarer og systemer. De avholder normalt sin messe annet hvert år i München. Men i 2021 vil det bli store endringer i messeopplegget.   

Begge deler

Arrangøren vil i stedet legge opp til det de kaller en «hybridmesse». Det betyr at utstillere kan vise frem sine produkter via digitale løsninger. Det vil samtidig bli avholdt en fysisk, men langt mindre møteplass i ICM Internasjonale Kongress Senter i München. Herfra vil det bli livestream av debatter og foredrag. Selskaper og utstillere som ikke er til stede i München og som også ønsker å vise seg frem digitalt kan også gjøre det fra sine respektive lokasjoner. Dette skjer i perioden 13-15 januar.

Detaljer rundt det nye messekonseptet finnes på messens hjemmeside. www.bau-muenchen.com        

Alt blir normalt i 2023

Forberedelsene til BAU 2023 er allerede i gang og messens talspersoner sier at i 2023 vil alt bli som normalt. Det vil også da bli lagt til rette for digitale løsninger om noen utstillere ønsker dette. Så langt melder messeledelsen at alle de utstillerne som ikke deltar i 2021, vil være tilbake i 2023. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt