Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Tapetlim-Vägglim-FotoBostik.jpg

Foto: Bostik

Allround-lim for enkel påføring

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

Bostiktapet
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Bostik har utviklet et nytt allround-lim for vegg: Wall Combi Plus. Limet er enkelt å påføre med høy limstyrke og god monteringsevne. Vegglimet er beregnet for bruk i tørre rom. Med Wall Combi Plus kan du lime grov glassfibervev, tykkere renoveringstapet, sterkere non-woven-materiale og vinyltapet med papirbakside. Underlaget kan være sugende som gips-, spon- og fiberplater, betong eller puss. Limet kan også brukes på tette materialer som malte underlag. Limet egner seg for påføring med rull eller pensel.

Wall Combi Plus er en del av Bostiks vegglimserie, Bostik Universal, et bredt og brukervennlig utvalg som er perfekt for hjemmefikseren. Emballasjen er forbedret med hensyn til ergonomi og miljø. Resultatet er mer stabile, tettere og tryggere bøtter som er laget av en større andel resirkulert plast. Takket være at bøttene har blitt lavere og bredere er det også plass til flere enheter per pall, noe som gjør at kapasiteten utnyttes på en bedre måte og krever færre transporter.

– Vi utviklet Wall Combo Plus med mål om å fylle et gap i vårt universielle utvalg av vegglim. Wall Combi Plus gjør det enklere å lime tunge renoveringstapeter, men passer også til de fleste andre tapettyper. Jeg vil si at det er det optimale produktet for hjemmefiksere som ønsker å lime flere ulike tapeter, men med samme lim, sier Peter Fäldt, Product Manager Wall Bostik Nordic.

Se flere bilder
vegglim tapetlim

Foto: Bostik

WALL COMBI PLUSS-limet er enkelt å påføre med høy limstyrke og god monteringsevne. Med dette kan du lime grov glassfibervev, tykkere renoveringstapet, sterkere non-woven-materiale og vinyltapet med papirbakside. Underlaget kan være sugende som gips-, spon- og fiberplater, betong eller puss.

To vinnende design i ett
Produktaktuelt

To vinnende design i ett

Sjoa er en ny ullserie som forener to av våre mest populære teppeserier de siste ti årene. Teppene er håndvevd i myk og varm ull, og kommer i tre tidsriktige meleringer; marmor,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.