Allround lakkmaling for ute og inne

Teknos Futura Aqua er en serie vanntynnet uretanalkydbasert lakkmaling. Den kan brukes på treverk, bygningsplater og metallflater som ventilasjonskanaler, radiatorer og rørledninger.

Av Chera Westman/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Allround lakkmaling for ute og inne

Foto: Teknos

– Det som er litt spesielt, er at du kan bruke samme maling både ute og inne. Malingen er egnet for møbler og innredninger, panel, dører, lister og rekkverk, og du kan altså male vinduer og møbler både ute og inne med den samme malingen, sier Øystein Godeng hos Teknos.

Futura Aqua gir en slitesterk overflate i matt, halvmatt, halvblank eller blank glans. I tillegg finnes en primer/heftgrunning som med fordel brukes utendørs og på utfordrende og glatte underlag. Alle varianter er klassifisert i gruppe M1 i utslippsklassifisering av byggematerialer.

Dele på Pinterest Futura Aqua, farge T1559 på skapdører

Foto: Teknos

NYTT FARGEKART: I forbindelse med re-lansering av serien Futura Aqua har Teknos tatt frem et nytt fargekart med skandinaviske farger. Fargen T1559 brukes her på skapdører. 

Få fin finish

Dele på Pinterest Futura Aqua

Foto: Teknos

RE-LANSERT: Teknos har re-lansert serien Futura Aqua som består av maling for både tre og metallflater, samt en heftgrunning. Samtidig lanseres et nytt interiørfargekart for produktene. 

– Futura Aqua er en veldig allround serie. Den er akkurat re-lansert, og kommer i hele glansspekteret, fra matt 5-glans til 90-glans som er så blankt du kan lage denne typen maling. Bruksegenskapene er gode, den er lett å jobbe med, og flyter fint ut. Du må ikke være profesjonell maler for å få til flott finish uten sig, rullmønster og penselstriper, sier Godeng. 

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt