FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
terracarta.jpg

Foto:

AkzoNobels engasjement for miljøet får kongelig anerkjennelse

Under FNs klimakonferanse i Glasgow tidligere i høst, ble AkzoNobel, som ett av de første selskapene i verden tildelt «Terra Carta»-merket. Dette er en utmerkelse innstiftet av Hans kongelige høyhet prinsen av Wales.

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det globale malingkonsernet AkzoNobel som er moderkonsern til Nordsjö, er en av de første mottakerne av «Terra Carta»-merket. Utmerkelsen ble lansert ved COP 26, FNs klimakonferanse i Glasgow. Bak utmerkelsen står HRH The Prince of Wales’ Sustainable Makers Initiative.

«Terra Carta» anerkjenner globale selskaper som driver innovasjon og lederskap i en bærekraftig retning.

– Å motta anerkjennelsen ved å få «Terra Carta»-merket, er en stor kilde til stolthet for alle i dette selskapet. Det er en klar støtte til alt arbeidet vi gjør i konsernet, og av alt vi har oppnådd så langt, sier administrerende direktør i AkzoNobel, Thierry Vanlancker. 

Se flere bilder
Thierry Vanlancker

Foto: AkzoNobel

STOLT:  – Å motta anerkjennelsen ved å få «Terra Carta»-merket, er en stor kilde til stolthet for alle i dette selskapet, sier administrerende direktør i AkzoNobel, Thierry Vanlancker. 

«Gjør det lettere for oss»

– «Terra Carta» gir grunnlaget for en utvinningsplan som setter naturen, mennesket og planeten i hjertet av global verdiskapning. Merket anerkjenner selskaper som har forpliktet seg til en fremtid som er mye mer bærekraftig. Vi må alle gjøre endringer hvis vi skal bevare planeten for våre barn og barnebarn, og disse virksomhetene har lovet å gjøre det lettere for oss alle å gjøre det, sier Hans Kongelige høyhet prinsen av Wales.

AkzoNobel er så langt den eneste malingprodusenten som har mottatt denne utmerkelse. Totalt har utmerkelsen blitt tildelt 45 selskaper, blant dem Amazon, AstraZeneca, IBM, og L’oreal. 

Se flere bilder
merket

Foto: Terra Carta

MERKET:  Bak Terra Carta står HRH The Prince of Wales’ Sustainable Makers Initiative.

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem
Bransjenytt

Gode arbeidsforhold sikrer gode hjem

Søndag 28. april markeres den internasjonale arbeidsmiljødagen. – Ved å prioritere mennesket gjennom hele prosessen, fra fabrikk til ferdig hjem, med gode arbeidsforhold og trygge produkter,...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.