Gjør tapetvalget enkelt for kunden med denne appen

Boråstapeter har lansert en app som skal gjøre valg av tapet enkelt.

Av Anna Leikanger Voje/ifi.no  |   Oppdatert   |   Publisert

 Appen heter Wonderwall AR By Boråstapeter, og gjør det mulig å teste tapetene på veggen gjennom mobilen. Dette forenkler hverdagen til både butikk og forbruker, og ikke minst på hjemmekonsultasjon.

− Appen forenkler jobben til butikkansatte ved at kunden kan få se hvordan et mønster vil se ut på en hel vegg, og dermed blir det lettere for kunden å ta et endelig valg. Appen er også enkel og fin å bruke for kunder som vil teste ut hjemme hos seg selv, forteller markedssjef i Borge, Kristin Bjørnvik.

Dele på Pinterest ENKELT FOR ALLE:

Foto:

Appen kan være til stor hjelp for både butikkansatte og forbruker.

Beregner for deg

Måleverktøyet i appen kalkulerer målene på veggen, og forteller deg hvor mange tapetruller som trengs til jobben. Alt en trenger å gjøre er å dra fingeren over skjermen og velge start- og sluttpunkter på veggen.

− Vi synes det er spennende med ny teknologi som kan være et nyttig hjelpemiddel for de som ønsker å tapetsere. Boråstapeter har et stort og flott utvalg av tapeter å velge mellom, og det er lett å bytte design i appen til du finner din favoritt, sier Bjørnvik.

Dele på Pinterest AUTOMATISK BEREGNING:

Foto: Borge

Måleverktøyet i appen kalkulerer målene på veggen, og forteller deg hvor mange tapetruller som trengs til jobben.

Kommer til Android

Foreløpig kan du finne appen på App Store, men den kommer også til Android.

− Vi jobber med lansering for Android og estimerer at dette er klart rett etter sommeren. Dato er ikke satt ennå, opplyser Bjørnvik.


Her er link til appen: https://apps.apple.com/app/id1478853508

Dele på Pinterest FINN RETT TAPET:

Foto: Borge

− Appen forenkler jobben til butikkansatte ved at kunden kan få se hvordan et mønster vil se ut på en hel vegg, og dermed blir det lettere for kunden å ta et endelig valg, Sier Kristin Bjørnvik fra Borge.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Fargemagasinet har jevnlig nye artikler og en gang i uken sender vi ut nyhetsbrev med våre siste artikler. Registrer deg her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Obligatorisk felt