menu
Annonse

Gjør tapetvalget enkelt for kunden med denne appen

Boråstapeter har lansert en app som skal gjøre valg av tapet enkelt.

Anna Leikanger Voje/ifi.no 10.03.2020 cloud_download

Annonse

 Appen heter Wonderwall AR By Boråstapeter, og gjør det mulig å teste tapetene på veggen gjennom mobilen. Dette forenkler hverdagen til både butikk og forbruker, og ikke minst på hjemmekonsultasjon.

− Appen forenkler jobben til butikkansatte ved at kunden kan få se hvordan et mønster vil se ut på en hel vegg, og dermed blir det lettere for kunden å ta et endelig valg. Appen er også enkel og fin å bruke for kunder som vil teste ut hjemme hos seg selv, forteller markedssjef i Borge, Kristin Bjørnvik.

ENKELT FOR ALLE:

Appen kan være til stor hjelp for både butikkansatte og forbruker.

Beregner for deg

AUTOMATISK BEREGNING:

Måleverktøyet i appen kalkulerer målene på veggen, og forteller deg hvor mange tapetruller som trengs til jobben.
camera_alt (Borge)

Måleverktøyet i appen kalkulerer målene på veggen, og forteller deg hvor mange tapetruller som trengs til jobben. Alt en trenger å gjøre er å dra fingeren over skjermen og velge start- og sluttpunkter på veggen.

− Vi synes det er spennende med ny teknologi som kan være et nyttig hjelpemiddel for de som ønsker å tapetsere. Boråstapeter har et stort og flott utvalg av tapeter å velge mellom, og det er lett å bytte design i appen til du finner din favoritt, sier Bjørnvik.

Kommer til Android

Foreløpig kan du finne appen på App Store, men den kommer også til Android.

− Vi jobber med lansering for Android og estimerer at dette er klart rett etter sommeren. Dato er ikke satt ennå, opplyser Bjørnvik.


Her er link til appen: https://apps.apple.com/app/id1478853508

FINN RETT TAPET:

− Appen forenkler jobben til butikkansatte ved at kunden kan få se hvordan et mønster vil se ut på en hel vegg, og dermed blir det lettere for kunden å ta et endelig valg, Sier Kristin Bjørnvik fra Borge.
camera_alt (Borge)

Annonse

Mer Informasjon

Annonse
Annonse
Annonse