FM logoTil fargemagasinet.no AnnonseAnnonse
Fargemagasinet logo
E-magasin
Se flere bilder
Classic-Structure-XL-Contract-FotoDanfloor.jpg

Foto: Danfloor

3 nye Econyl-kolleksjoner fra Danfloor

Chera Westman/ifi.no

Chera Westman/ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg Fargemagasinet på Facebook, Linkedin og Instagram.

Kategorier

Produktaktuelt

Etiketter

teppeDanfloor
Dele
Annonse
Fargemagasinet.no annons

Danfloor introduserer tre nye flatvevde teppekolleksjoner for kontraktmarkedet: Classic Contract, Classic XL og Classic Structure. Teppegulvene oppfyller klasse 33 og kan derfor brukes overalt hvor det kreves tepper med god slitestyrke og fine bruksegenskaper. Classic Contract, XL og Structure produseres av gjenbrukte materialer, blant annet Econyl-garn som består av nylon 6-fibre fra gamle fiskenett som blir samlet opp fra verdenshavene og omvandlet til teppegarn.

Danfloor lagerfører teppegulvene i åtte standardfarger, men kan også veve dem i spesialfarger der minste mål er 800 kvadratmeter. Kolleksjonene er tilpasset den skandinaviske interiørstilen, og standardfargene i fargeskalaen beige-brun-grå passer godt inn i våre miljøer. 


Se flere bilder
Classic XL i miljø

Foto: Danfloor

DANFLOOR lagerfører teppegulvene i åtte standardfarger, men kan også veve dem i spesialfarger der minste mål er 800 kvadratmeter. Kolleksjonene er tilpasset den skandinaviske interiørstilen, og standardfargene i fargeskalaen beige-brun-grå passer godt inn i våre miljøer. 

Miljømal med ny butikk
Bransjenytt

Miljømal med ny butikk

25. april markerte Miljømal åpning av ny og større butikk på Etterstad i Oslo. Det var gode tilbud og anledning til å møte både lokale og nasjonale eksperter innen maling og bygningsvern. ...

Økt optimisme i overflatebransjen
Tall og prognoser

Økt optimisme i overflatebransjen

Fargemagasinet har nylig gjennomført flere undersøkelser for å kartlegge forventningene i overflatebransjen. Resultatene viser en interessant utvikling, spesielt ute i butikkene, (byggevarehus/fargehandel)...

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.